Azerty.nl

Azerty.nl is een webwinkel die producten levert op het gebied van hardware en elektronica, zoals harde schijven, processoren en behuizingen voor computers. Het bedrijf is gecertificeerd door ICTWaarborg en levert apparatuur met ICTKeurmerk. Azerty.nl is een webwinkel met wortels in het Sallandse plaatsje Raalte en heeft als doel de mens centraal te zetten, onder andere door specialistische kennis met de klant te delen, zodat deze de juiste keuze kan maken en de producten kan vinden die aansluiten bij wat er nodig is. Door een nauwe samenwerking met diverse elektronica producenten, kan er een breed assortiment worden aangeboden. Zo wordt er naast artikelen op het gebied van computers bijvoorbeeld ook huishoudelijk apparatuur aangeboden, zoals waterkokers, magnetrons en friteuses.

Van computer tot telefoon

Het assortiment van Azerty.nl is zeer breed en divers. U vindt hier niet alleen laptops, PC’s en tablets van verschillende merken en in diverse prijscategorieën, maar ook bijvoorbeeld telefoons, e-readers en smartwatches. De webwinkel is opgedeeld in verschillende categorieën, zodat u makkelijk kunt vinden wat u zoekt. In de productcategorie ‘Beeld en geluid’ vindt u bijvoorbeeld televisies, hoofdtelefoons en luidsprekers, terwijl de categorie ‘Gaming’ artikelen bevat op het gebied van toetsenborden, muizen en controllers. Door middel van filters kan er binnen de productcategorie nog specifieker worden gezocht. Azerty biedt een goede service bij de gekochte producten. Deze omvat bijvoorbeeld de mogelijkheid om producten te retourneren of onder garantie te laten repareren.

Contact

Met klachten of vragen over producten kunt u terecht bij de servicebalie. Deze is bereikbaar op telefoonnummer 0572-328120 tijdens werkdagen van 9:00 tot 17:30 uur. Ook via email of sociale media kunt u contact opnemen met Azerty. Azerty is actief op Facebook en Twitter. Klachten moeten altijd schriftelijk worden gemeld.

Openingstijden Azerty.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Azerty.nl

Telefoonnummer Azerty.nl klantenservice

Telefoonnummer
0572-328120
Belkosten
lokaal tarief

Adres Azerty.nl klantenservice

Kotterstraat 14
8102 HZ Raalte

E-mailadres Azerty.nl klantenservice

E-mailadres

Azerty.nl opzeggen

Azerty.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/azerty.nl.

Azerty.nl ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Azerty.nl”

  1. Top spul! Heb een nieuw moederbord gekocht en alles is netjes geleverd.

  2. Goede IT zaak voor professionals. Wij kopen voor onze zaak al onze hardware bij Azerty.

  3. De mensen van Azerty helpen je graag en hebben veel kennis op het gebied van hardware en elektronica. Beter dan de mediamarkt.

  4. Ik sluit mij aan bij Onno’s review. Wij bestellen ook al jaren bij Azerty en we hebben simpelweg nog nooit problemen gehad.

  5. Goede prijzen en snelle levering. Wij kopen onze computerarikelen graag bij Azerty

  6. Wij bestellen vrijwel al onze hardware bij Azerty. Nooit problemen en je kunt altijd bellen voor advies, kortom een prima leverancier.

Plaats een reactie