eBay

Over EBay

EBay is in september 1995 opgericht door Pierre Omidyar. EBay is een van de grootste online veilingsites van de wereld. EBay biedt via het internet nieuwe of tweedehandsspullen aan. Dit doen ze door te fungeren als een wereldwijd handelsplatform waar iedereen alles kan verhandelen en kan kopen. Dit werkt via het principe omnibus omnia. Dagelijks worden er miljoenen objecten en services aangeboden via EBay. Deze objecten en services zijn onderverdeeld in verschillende rubrieken, van verzamelobjecten tot gebruiksartikelen als boeken en kleding. Het product of de dienst kan tegen een vaste prijs worden verkocht of via een veiling. Berucht zijn de soms bizarre diensten of producten die worden aangeboden op deze website. Momenteel zijn er meer dan honderd miljoen geregistreerde gebruikers van EBAy over de hele wereld. Uit onderzoek bleek dat gebruikers meer tijd op EBay doorbrengen dan op andere online sites. Hiermee is het de populairste winkelsite op het Internet.

Producten

Gebruikers van EBay bieden een grote variatie aan producten en diensten aan via de website. Op de website zijn deze gecategoriseerd in: mode, elektronica, huis & tuin, boeken, films & muziek, vrije tijd, verzamelen, auto’s, motoren en boten. Ook is er een speciale pagina voor alle EBay deals, hier staan allerlei producten met flinke korting.

EBay Community

De EBay community bestaat uit mensen over de hele wereld die iedere dag objecten kopen en verkopen via de website. EBay kent verschillende soorten gebruikers. Er zijn bijvoorbeeld leden die voor de lol winkelen of EBay als belangrijkste inkomstenbron gebruiken. Via de pagina ‘De spotlight is gericht op’ kunt u leden bekijken die in de schijnwerpers staan, zodat u een idee krijgt wie zoal de leden zijn. Via EBay zijn er ook online fora waarbij leden elkaar kunnen helpen met het verkopen van producten en ervaringen uit te wisselen. Ook is er een up-to-date mededelingenbord waar leden onder andere officiële mededelingen van EBay kunnen vinden over nieuwe functies, rubriekwijzigingen en beleidswijzigingen.

Contact

De klantenservice van EBay is te bereiken op het telefoonnummer 078-16 00 00 van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 19:00 uur. Dit telefoongesprek kost € 0,05 per minuut. U kunt ook contact opnemen door een online contactformulier in te vullen. Voordat u uw vraag of opmerking door kunt geven via een contactformulier moet u eerst aangeven over welk onderwerp en sub onderwerp de vraag gaat. EBay is ook actief op onder andere Facebook en Twitter. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond EBay.

Openingstijden eBay klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
eBay

Telefoonnummer eBay klantenservice

Telefoonnummer
078 - 16 00 00
Belkosten
€ 0,05 per minuut

Adres eBay klantenservice

22-24 Boulevard Royal
Luxembourg

E-mailadres eBay klantenservice

E-mailadres
onbekend

eBay opzeggen

eBay direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ebay.

eBay ervaringen

4 ervaringen.

4 gedachten over “eBay”

  1. Je wordt verplicht om mijn gegevens bij mijn bank te laten veranderen.
    Krijg mijn geld €140 die ik tegoed heb uit een verkoop niet overgemaakt.

  2. WAARDELOOS .GEEN AFHANDELINGEN VAN KLACHTEN.
    HEEL ONDESKUNDIG PERSONEEL.
    ONBERIJKBAAR

Plaats een reactie