Komplett.nl

Komplett.nl is een elektronica webshop die onder andere computers, notebooks en telefoons verkoopt. Komplett.nl was aanvankelijk een dochteronderneming van het Noorse bedrijf Komplett ASA, maar is in 2010 overgenomen door de Paradigit Groep. De Paradigit Groep richt zich al sinds 1992 op de computermarkt en staat dankzij deze jarenlange ervaring ook wel bekend als de computerspecialist. Als dochteronderneming van de Paradigit Groep biedt Komplett.nl een zeer uitgebreide webshop met ruime keus en goede service. Zo worden producten die voor 23:30 uur zijn besteld doorgaans de volgende dag al geleverd en worden bestellingen vanaf €20 gratis verzonden.

Breed assortiment elektronica

Komplett.nl biedt als elektronica leverancier een zeer breed assortiment van elektronica aan. U kunt bij de webshop terecht voor een laptop, een tablet of een telefoon, maar ook voor softwarepakketten, interne of externe harde schijven, gaming toetsenborden of een nieuwe processor. Maar ook andere elektronica rubrieken zijn vertegenwoordigd in de webshop, zoals bewegingssensoren, verlichting, beveiligingscamera’s, koptelefoons, rekenmachines of cartridges. Door de elektronica onder te verdelen in diverse categorieën, kunt u in de webshop snel en eenvoudig de gewenste producten vinden. Daarnaast kunnen er diverse filters worden gebruikt om de zoekresultaten te specificeren, zodat u moeiteloos het product vindt waar u naar op zoek bent.

Contact

De servicedesk van Komplett.nl is geopend op werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur. U kunt deze receptie bereiken op telefoonnummer 040 – 259 4900. Vragen die via Facebook of Twitter worden gesteld binnen de openingstijden, worden binnen 2 uur beantwoord. Ook kunt u via de ‘Help’ button op de website een vraag stellen of een bericht sturen. Dit wordt binnen 2 werkdagen beantwoord. Voor defecte apparatuur kunt u via de website een reparatieformulier invullen.

Openingstijden Komplett.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Komplett.nl

Telefoonnummer Komplett.nl klantenservice

Telefoonnummer
040 - 259 4900
Belkosten
lokaal tarief

Adres Komplett.nl klantenservice

Hooge Zijde 30
5626DC Eindhoven

E-mailadres Komplett.nl klantenservice

E-mailadres
onbekend

Komplett.nl opzeggen

Komplett.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/komplett.nl.

Komplett.nl ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Komplett.nl”

  1. Handige webshop, veel scherpe aanbiedingen (volgens mij is er ALTIJD uitverkoop). Vaak zijn de laptops scherp geprijsd.

  2. Via vergelijkingswebsites check ik altijd voor de goedkoopste prijs. Kom vaak bij Komplett uit. Ze verzenden snel, dus er valt niks op aan te merken.

  3. Mooie deals mee kunnen pakken met de uitverkoop. Geweldig, dank voor de scherpe aanbiedingen 🙂

  4. Wij doen al jaren zaken met Komplett, fijne mensen, goede prijzen en dat maakt de samenwerking uniek. Klantenservice staat altijd voor je klaar en zoekt alles uit, fijne ervaring.

Plaats een reactie