Onlinekabelshop.nl

Onlinekabelshop.nl is dé online kabel- en accessoirespecialist. De kabelleverancier levert aan zowel particulieren als aan bedrijven. Dus of u nu een professional bent, of als hobbyist op zoek bent naar een specifieke kabel of ander onderdeel, Onlinekabelshop.nl kan u ermee helpen. De webshop richt zich niet uitsluitend op de meest moderne apparatuur, maar heeft ook kabels en andere accessoires in huis die toebehoren aan oudere of zeldzame modellen en apparaten. De webshop is onderscheidend op het gebied van kennis en service. Eveneens bestaat er een fysieke winkel waarbij u de producten in plaats van online te bestellen, direct kunt afhalen. De medewerkers kunnen u direct een toelichting geven op het specifieke product. De winkel is gevestigd in Leiden. Onlinekabelshop.nl streeft ernaar u de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs te leveren.

Meer dan kabels en accessoires alleen

Onlinekabelshop.nl richt zich voornamelijk, maar niet uitsluitend op kabels en accessoires. Behalve het brede assortiment aan oplaad- en datakabels kunt u bij de webshop onder meer ook terecht voor radio’s, hoofdtelefoons, smartphone hoesjes en gaming accessoires. Voor al uw audio-, video-, computer- en gamingbenodigdheden bent u bij deze webshop aan het juiste adres. Onlinekabelshop.nl verzendt overigens niet alleen binnen Nederland en België, maar ook daarbuiten. Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje behoren ook tot het leveringsgebied.

Contact met Onlinekabelshop.nl

Onlinekabelshop streeft een zo hoog mogelijke klanttevredenheid na. Dit doet het door kennis te combineren met service en een uitgebreid assortiment. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over een product, of heeft u een algemene vraag of opmerking, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice. Dit doet u middels het nummer 071 8700124. Dit telefoonnummer gebruikt u tevens voor contact met de fysieke winkel in Leiden.

Openingstijden Onlinekabelshop.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Onlinekabelshop.nl

Telefoonnummer Onlinekabelshop.nl klantenservice

Telefoonnummer
071 8700124
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Onlinekabelshop.nl klantenservice

Flemingstraat 99
2316 DC Leiden

E-mailadres Onlinekabelshop.nl klantenservice

Onlinekabelshop.nl opzeggen

Onlinekabelshop.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/onlinekabelshop.nl.

Onlinekabelshop.nl ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Onlinekabelshop.nl”

  1. Het in ongelooflijk. Paar keer opzoek geweest naar een kabeltje en iedere keer hier uitgekomen. Deze shop heeft echt alles.

  2. Uitstekend bevallen. Veel keuze, ik zocht 2 kabeltjes. Allebei gevonden. Vriendelijk bedankt!

  3. Handige webshop, we hebben op kantoor regelmatig kabeltjes nodig en bestellen die bij deze webshop.

  4. Goede klantenservice, bestelling in goede orde ontvangen. Geen klachten.

  5. Handige website, wij hadden een kapotte voedingskabel van onze cisco telefoon. Gelukkig was deze op voorraad en was het probleem spoedig opgelost. Super!

Plaats een reactie