PosterXXL

PosterXXL is een van oorsprong Duits bedrijf dat zich met een volledig Nederlandstalige website ook sterk op de Nederlandse markt richt. De productie van bij PosterXXL bestelde artikelen worden geproduceerd in München, waar circa 200 mensen werken om alle bestellingen te produceren en te versturen. Je kunt bij PosterXXL terecht voor het bestellen van wanddecoraties zoals een foto op canvas of aluminium. Je kunt daarbij kiezen uit een handzaam formaat of een grote poster die als blikvanger aan de wand fungeert.

Geschenkartikelen met foto

Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeautje dan kun je bij PosterXXL terecht voor een mok, tas, telefoon- of tablethoesje en nog vele andere producten met je eigen foto erop. Deze producten kun je direct via de website ontwerpen en bestellen en je ziet ook meteen wat de prijs wordt, eventueel inclusief extra opties. Sinds het digitale fototijdperk definitief is aangebroken worden er geen foto’s meer afgedrukt en ingeplakt. Desondanks kun je bij PosterXXL ook gewoon afdrukken van je foto’s bestellen. Maar je kunt er ook een mooi fotoboek van maken waarbij je de mogelijkheid hebt om tekst bij de foto’s te plaatsen. Een fotoboek is bijvoorbeeld een leuk idee van je vakantiefoto’s of de foto’s van een familiefeest of de verjaardag van je kind.

De klantenservice van PosterXXL

Op de website vind je uitgebreide informatie over het bestellen van fotoproducten, de betaling en verzending van je bestelling. Als je daarna nog vragen hebt dan kun je op verschillende manieren contact opnemen met PosterXXL. De klantenservice is zeer behulpzaam en is uiteraard gewoon in het Nederlands beschikbaar ondanks dat het hier om een van oorsprong Duits bedrijf gaat. Naast de andere contactmogelijkheden kunt u gebruik maken van het contactformulier of de chatservice.

Openingstijden PosterXXL klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
PosterXXL

Telefoonnummer PosterXXL klantenservice

Telefoonnummer
0900 38 40 100
Belkosten
€ 0,60 per gesprek

Adres PosterXXL klantenservice

PosterXXL GmbH, Infanteriestraße 11a
80797 München , Duitsland

PosterXXL opzeggen

PosterXXL direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/posterxxl.

PosterXXL ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “PosterXXL”

  1. Hele goede drukker, denken mee over het eindresultaat. Kom hier graag terug.

  2. Dit is echt een aanrader, fotoboeken laten drukken en de kwaliteit was echt super. We hadden ook een goede camera, maar de kwaliteit van het fotoboek was geweldig. Leuk om aan vrienden te laten zien.

  3. Hele leuke website en zeer mooie fotoboeken. We hebben hier tot twee keer een fotoboek laten drukken en dit verliep zonder problemen. Kortom, een aanrader!

  4. Goede drukker, valt weinig op aan te merken. Goede service en weinig gedoe.

  5. Wij hebben voor op kantoor een super gave teamfoto laten drukken. Echt te gek! Prima service en je merkt er verder niks van dat het in Duitsland wordt gedrukt.

Plaats een reactie