Veolia

 klantenservice

Over Veolia

Veolia Transport Nederland levert het personenvervoer over de weg, het water en per rail. Klanten, opdrachtgevers en medewerkers staan centraal bij dit transportbedrijf. Het bedrijf is een onderdeel van Veolia Transdev, het meest toonaangevende personenvervoerbedrijf ter wereld.

Veolia richt zich op verschillende activiteiten in Limburg en Haaglanden, waaronder het taxivervoer en besloten vervoer. In Noord-Limburg, Midden-Limburg, Zuid-Limburg en Haaglanden is het bedrijf verantwoordelijk voor het stads- en streekvervoer per bus. Ook regelt Veolia enkele treindiensten in Limburg. Daarnaast is het vervoerbedrijf ook verantwoordelijk voor de fiets- en voetgangersveer tussen Vlissingen en Breskens. Het management van regionale contracten in het zakelijke, vraagafhankelijke vervoer en personenvervoer behoort ook tot het takenpakket.

De informatie om goed voorbereid op weg te gaan is te vinden op de website of Veolia-app. Door middel van deze twee middelen houdt het vervoerbedrijf haar reizigers op de hoogte van eventuele omleidingen en stremmingen. Op de website en de app is ook de reisplanner en regionale reisinformatie te vinden.

Veolia hecht veel waarde aan het milieu. Naast haar transportafdeling heeft Veolia ook een afdeling die hier op gericht is. Veolia Environment houdt zich in Nederland bezig met waterdistributie, waterzuivering, energievoorzieningen en transport.

Veolie heeft als doel om op een vernieuwende, milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier te werken, maar nog steeds de mensen voorop te zetten.

Contactgegevens

Uw vragen, klachten, opmerkingen of tips kunt u via MijnVeolia stellen. Uw eigen account maakt u aan via de website.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 088-761111 of een e-mail sturen naar klantenservice@veolia-transport.nl. Voor schriftelijk contact adresseert u uw post aan: Postbus 3306, 4800 DH Breda.
Het bezoekadres van het hoofdkantoor van Veolia Transport is de Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL in Breda. Ook heeft Veolia Transport enkele servicepunten. Op de website van Veolia kunt u de locaties van de servicepunten vinden.

Contact met Veolia

Openingstijden Veolia klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Veolia klantenservice

Contact met VeoliaNummer
Algemeen088 - 076 11 11

Overige contactmogelijkheden Veolia klantenservice

Veolia opzeggen

Veolia direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/veolia.

Veolia ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Veolia? Laat ons je ervaring met Veolia weten!
Beoordeel Veolia

Adres Veolia klantenservice

Verlengde Poolseweg 12
Breda

Laat ons je ervaring met de Veolia klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Veolia klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Veolia Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Veolia klantenservice?