FNV Vakcentrale

Over de FNV Vakcentrale

De FNV is de grootste vakbond van Nederland met een ledenaantal van meer dan 1 miljoen mensen. De Federatie Nederlandse Vakbeweging onderhandelt met de overheid en werkgevers onder meer over arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid en kinderopvang. Het is de taak van de vakbond om het werk en inkomen van haar leden zo goed mogelijk te regelen.
De FNV heeft als motto dat iedereen goed werk verdient en een goed inkomen. Dit probeert de FNV met behulp van haar mensen te bereiken. De vakbond beschikt over een ledenparlement, bestaande uit 108 mensen. Alle sectoren hebben een of meer gekozen of benoemde vertegenwoordigers in het ledenparlement.
De FNV is op 1 januari 1982 gefuseerd uit de NKV en de NVV. De FNV startte met meer dan 1 miljoen leden. In de loop der jaren fuseerden meerdere vakbonden van de FNV met elkaar. Eind 2014 fuseerden de FNV vakcentrale met de FNV-bonden Abvakabo, Bondgenoten, Bouw en Sport tot een grote FNV-vereniging met ongeveer 200.000 leden. Deze fusie vond plaats vanwege het idee dat er een tegenkracht nodig was tegenover de goed georganiseerde werkgevers en een overheid die blijft bezuinigen. Door samen te werken vormt FNV één grote en sterke vakbeweging.

Ledenvoordeel

Als lid van het FNV ontvangt u gratis juridisch, loopbaan- en belastingadvies. Daarnaast krijgt u ook re-integratiehulp, begeleiding bij uw uitkering en veel kortingen met uw ledenpas.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de FNV Vakcentrale. Op werkdagen kunt u van 8.30 – 17.30 het contactcenter bereiken op 088-3680368. Het is ook mogelijk om uw zaken online te regelen of uw vragen online te stellen. U kunt uw vraag stellen aan het webcareteam via Twitter of Facebook op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur. Daarnaast staat er een lijst met veelgestelde vragen op de website en kunt u ook via deze website wijzigingen doorgeven.
U kunt op de website de adresgegevens vinden van vakbondscentra en spreekuurlocaties.

Openingstijden FNV Vakcentrale klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
FNV Vakcentrale

Telefoonnummer FNV Vakcentrale klantenservice

Telefoonnummer
0883680368
Belkosten
lokaal tarief

Adres FNV Vakcentrale klantenservice

Naritaweg 10
Amsterdam

E-mailadres FNV Vakcentrale klantenservice

FNV Vakcentrale opzeggen

FNV Vakcentrale direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fnv vakcentrale.

FNV Vakcentrale ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie