Lotto

 klantenservice

Sinds 1974 verdeelt Lotto al prijzen onder de deelnemers van hun spel. Was dat in het eerste jaar de hoofdprijs nog een videorecorder, is dat tegenwoordig altijd een paar miljoen euro. Het spel is niet moeilijk. Je kiest zes getallen en een Jackpotkleur. Voor slechts twee euro maakt u dan kans op een prijs van een paar miljoen. Meedoen kan snel en eenvoudig online of in de winkel. Elke zaterdag trekt de notaris van Lotto de winnende getallen en de winnende Jackpotkleur. De laatste zaterdag van de maand wordt de Lotto Super Zaterdag genoemd. Op deze zaterdag wordt er niet één, maar twee keer getallen en een Jackpotkleur getrokken. Er worden elke week veel prijzen verdeeld. De uitslag wordt uitgezonden op tv en op de website van Lotto, ook op NOS teletekst komt de uitslag te staan. Als u een prijs heeft gewonnen kunt u uw lot in de winkel omwisselen voor uw prijzengeld. Als u meedeed via de website of een abonnement heeft afgesloten, wordt het geld automatisch op uw bankrekening of Lotto saldo bijgeschreven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Lotto.

Goede doelen

Jouw deelname kan niet alleen jou een goede toekomst geven, maar ook anderen. Lotto doneert elk jaar miljoenen euro’s aan verschillende goede doelen. 19 doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid worden hierdoor gesteund. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er al bijna anderhalf miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC*NSF. Aan alle andere goede doelen is sinds de oprichting al meer dan 600 miljoen euro gedoneerd door de Lotto. Verschillende doelen die worden gesteund zijn bijvoorbeeld: het Oranje Fonds, die zich bezig houdt met de betrokkenheid van de samenleving; Het Prins Bernhard Cultuurfonds, één van de grootste particuliere cultuurfondsen van Nederland; Skanfonds, die maatschappelijke aansluiting wil vergroten. De Lotto klantenservice kan u meer vertellen over de samenwerking met goede doelen.

Klantenservice

Als u vragen heeft over Lotto kunt u de Lotto klantenservice bellen. Dit nummer is gratis bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Het telefoonnummer hiervoor is 0800 1501. Ook kunt u vragen stellen via Twitter. Daarvoor kunt u tweeten naar @LottoWebcare. Om de klantenservice van goede kwaliteit te houden, wordt er continu gevraagd naar de meningen van klanten. Die kwaliteit is te zien in de cijfers. De telefoon wordt gemiddeld binnen 22 seconden opgenomen en 73,8% hebben al binnen 20 seconden een medewerker aan de lijn.Het contact wordt door klanten gewaardeerd met een score van 8.0/10. Ook krijgt 95% van de klanten tijdens het eerste telefoongesprek al een volledig antwoord op hun vraag. U kunt anoniem een online vragenlijst invullen over het contact met de klantenservice, zodat Lotto hun klantenservice kan verbeteren.

Contact met Lotto

Openingstijden Lotto klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Lotto klantenservice

Contact met LottoNummer
Algemeen0800 - 15 01

Overige contactmogelijkheden Lotto klantenservice

Lotto opzeggen

Lotto direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/lotto.

Lotto ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Lotto? Laat ons je ervaring met Lotto weten!
Beoordeel Lotto

Adres Lotto klantenservice

Laan van Hoornwijck 55
Rijswijk
Rapportcijfer Lotto klantenservice: 2

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Lotto klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Lotto klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Lotto Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Lotto klantenservice?

1 reviews over “Lotto”

  1. Rapportcijfer: 2

    Ik krijg een handgeschreven papiertje met de mededeling dat mijn gewonnen prijs binnen tien werkdagen op mijn rekening zou zijn bijgeschreven. Tot op heden nog niks ontvangen??