Nierstichting

Over de Nierstichting

De Nierstichting is een Nederlandse stichting die zich in zet voor nierpatiënten. De Nierstichting voert campagnes en zamelt geld in om nierpatiënten van nu en in de toekomst te helpen. Nierdialyse is vaak de oplossen als uw nieren hun werk niet doen, maar dit is loodzwaar en niet een blijvende oplossing. Elk jaar overlijdt 1 op de 6 dialysepatiënten. Transplantatie is veruit de beste behandeling, maar de wachtlijst is te lang. Elk jaar sterven onnodig veel mensen omdat een donornier te laat komt. De Nierstichting doet er alles aan om het aantal donoren te vergroten en doneren bij leven te stimuleren. De Nierstichting werkt ook aan preventie door voorlichting te geven en wetenschappelijk onderzoek te stimuleren. Tevens steunt de Nierstichting patiënten individueel en collectief via financiering van patiëntenorganisaties. De Nierstichting werkt samen met nierpatiënten, vrijwilligers, donateurs, onderzoekers, professionals, ambassadeurs, bedrijven en vele anderen.

Onderzoek

De Nierstichting werkt samen met onderzoekers aan baanbrekend onderzoek om nierziekten te genezen. De laatste jaren wordt er hard gewerkt aan een draagbare kunstnier. Een draagbare kunstnier zou ook wereldwijde doorbraak zijn, het geeft nierpatiënten een beter levensperspectief zonder jaren op de donor wachtlijst te hoeven staan. Hiernaast wordt er door de Nierstichting ook gewerkt aan onderzoek naar de genezing van nierziektes door middel van stamcel therapie. Verder wordt er onderzoek gedaan naar betere dialyse en onderzoek dat bijdraagt aan een langere levensduur van donornieren. Al dit onderzoek is hard nodig want de huidige wachttijd voor een donornier is bijna 4 jaar.

Contact

De klantenservice van de Nierstichting is te bereiken via het telefoonnummer 035 697 8000 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. U kunt terecht bij de klantenservice voor al uw vragen, opmerkingen, suggesties en klachten. U kunt ook in contact komen met de Nierstichting door uw vraag, klacht, opmerking of suggestie te mailen naar het e-mailadres info@nierstichting.nl. U ontvangt een bevestiging van uw mail waarin staat op welke termijn u een inhoudelijke reactie kunt verwachten. Als u liever schriftelijk contact wilt met de Nierstichting kunt u ook een brief sturen. U kunt uw brief richten aan Postbus 2020, 1400 DA, Bussum. Het hoofdkantoor van de Nierstichting is gevestigd Bussum. Het adres van het hoofdkantoor is Groot Hertoginnelaan 34, 1405 EE in Bussum.
U kunt op de hoogte blijven van de Nierstichting door u in te schrijven op de nieuwsbrief via de website of de Nierstichting te volgen via social media, zoals Facebook en Twitter.

Openingstijden Nierstichting klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Nierstichting

Telefoonnummer Nierstichting klantenservice

Telefoonnummer
035 - 697 80 55
Belkosten
lokaal tarief

Adres Nierstichting klantenservice

Groot Hertoginnelaan 34
Bussum

E-mailadres Nierstichting klantenservice

Nierstichting opzeggen

Nierstichting direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nierstichting.

Nierstichting ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie