Nierstichting

 klantenservice

Over de Nierstichting

De Nierstichting is een Nederlandse stichting die zich in zet voor nierpatiënten. De Nierstichting voert campagnes en zamelt geld in om nierpatiënten van nu en in de toekomst te helpen. Nierdialyse is vaak de oplossen als uw nieren hun werk niet doen, maar dit is loodzwaar en niet een blijvende oplossing. Elk jaar overlijdt 1 op de 6 dialysepatiënten. Transplantatie is veruit de beste behandeling, maar de wachtlijst is te lang. Elk jaar sterven onnodig veel mensen omdat een donornier te laat komt. De Nierstichting doet er alles aan om het aantal donoren te vergroten en doneren bij leven te stimuleren. De Nierstichting werkt ook aan preventie door voorlichting te geven en wetenschappelijk onderzoek te stimuleren. Tevens steunt de Nierstichting patiënten individueel en collectief via financiering van patiëntenorganisaties. De Nierstichting werkt samen met nierpatiënten, vrijwilligers, donateurs, onderzoekers, professionals, ambassadeurs, bedrijven en vele anderen.

Onderzoek

De Nierstichting werkt samen met onderzoekers aan baanbrekend onderzoek om nierziekten te genezen. De laatste jaren wordt er hard gewerkt aan een draagbare kunstnier. Een draagbare kunstnier zou ook wereldwijde doorbraak zijn, het geeft nierpatiënten een beter levensperspectief zonder jaren op de donor wachtlijst te hoeven staan. Hiernaast wordt er door de Nierstichting ook gewerkt aan onderzoek naar de genezing van nierziektes door middel van stamcel therapie. Verder wordt er onderzoek gedaan naar betere dialyse en onderzoek dat bijdraagt aan een langere levensduur van donornieren. Al dit onderzoek is hard nodig want de huidige wachttijd voor een donornier is bijna 4 jaar.

Contact

De klantenservice van de Nierstichting is te bereiken via het telefoonnummer 035 697 8000 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. U kunt terecht bij de klantenservice voor al uw vragen, opmerkingen, suggesties en klachten. U kunt ook in contact komen met de Nierstichting door uw vraag, klacht, opmerking of suggestie te mailen naar het e-mailadres info@nierstichting.nl. U ontvangt een bevestiging van uw mail waarin staat op welke termijn u een inhoudelijke reactie kunt verwachten. Als u liever schriftelijk contact wilt met de Nierstichting kunt u ook een brief sturen. U kunt uw brief richten aan Postbus 2020, 1400 DA, Bussum. Het hoofdkantoor van de Nierstichting is gevestigd Bussum. Het adres van het hoofdkantoor is Groot Hertoginnelaan 34, 1405 EE in Bussum.
U kunt op de hoogte blijven van de Nierstichting door u in te schrijven op de nieuwsbrief via de website of de Nierstichting te volgen via social media, zoals Facebook en Twitter.

Contact met Nierstichting

Openingstijden Nierstichting klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Nierstichting klantenservice

Contact met NierstichtingNummer
Algemeen035 - 697 80 55

Overige contactmogelijkheden Nierstichting klantenservice

Nierstichting opzeggen

Nierstichting direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nierstichting.

Nierstichting ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Nierstichting? Laat ons je ervaring met Nierstichting weten!
Beoordeel Nierstichting

Adres Nierstichting klantenservice

Groot Hertoginnelaan 34
Bussum
Rapportcijfer Nierstichting klantenservice: 2

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Nierstichting klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Nierstichting klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Nierstichting Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Nierstichting klantenservice?

1 reviews over “Nierstichting”

  1. Rapportcijfer: 2

    Nierstichting, Vinden jullie het werkelijk normaal en ethisch in orde om nierpatiënten te STALKEN voor geld?! Ik ben nierpatiënt en heb helaas ooit 20 euro gedoneerd aan de Nierstichting. Sindsdien blijven ze mij stalken om meer geld, maarliefst 8x gebeld in één week!! Dat terwijl ik én geregistreerd sta in het bel mij niet register én steeds aan geef dat ik NIET gebeld wens te worden. Wat ik helemaal onbeschoft vindt, is dat de laatste keer de callcenter medewerker tegen me zei dat ze me gewoon lekker blijft bellen, toen ik zei dat ze moesten stoppen mij als nierpatiënt te stalken. Een zeer nare, agressieve club die je absoluut moet vermijden en zeker als nierpatiënt zijnde. De persoon aan de telefoon zei dat ik maar stamceltherapie moest krijgen in plaats van dialyse, echt zoiets doms heb ik nog nooit gehoord!! Ik heb gezegd dat deze persoon zich maar heel snel moet inlezen in wat het inhoudt om nierpatiënt te zijn want tot op heden is er niets anders dan levensverlengende therapie zoals dialyse en een donornier. Er is geen genezing voor nierfalen. Naast dat ze me stalken, is dit gewoon ontzettend kwetsend om zo benaderd te worden. De draagbare kunstnier is ook al zo’n gefaald project van ze, dat gewoon een kleinere dialyse machine is en geen kunstnier. Dat noemt men misleidende reclame en draagt ertoe bij dat de samenleving denkt dat het wel meevalt om nierpatiënt te zijn. Ik hoop dat deze stichting óf ermee stopt, óf tot inzicht komt en echt gaat doen wat ze zeggen dat ze doen; er ook echt zijn voor nierpatiënten en nuttig onderzoek uitvoeren.