Gemeente Grootegast

</h2>Over de gemeente Grootegast</h2>

De gemeente Grootegast is gelegen in het westen van de provincie Groningen. De gemeente heeft ruim 12.000 inwoners en een oppervlakte van ongeveer 88 vierkante kilometer. Momenteel bestaat de gemeente uit hoofdplaats Grootegast en plaatsen en buurtschappen Doezum, Faan, Kornhorn, Kuzemer, Kuzemerbalk, Lutjegast, Niekerk, Oldekerk, Opende, Peebos, Sebaldeburen en De Snipperij. Sinds 2013 loopt er een project om de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn samen te voegen tot één gemeente. Dit plan is echter anno 2015 nog niet ten uitvoer gebracht.

</h2>Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking voor de gemeente Grootegast heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0594. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt, kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 – 594695795. Tevens is het mogelijk om de gemeente Grootegast per fax te contacteren, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0594 – 614029. Mocht u de gemeente Grootegast liever via de digitale weg willen contacteren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@grootegast.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Grootegast is actief op zowel Twitter als Facebook.

U kunt natuurlijk ook de gemeente Grootegast per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 46, 9860AA Grootegast.

Het gemeentehuis van de gemeente Grootegast is gevestigd op Hoofdstraat 97, 9861 AC Grootegast. U kunt zonder afspraak op het gemeentehuis terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur, en op woensdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur. Echter, in het geval van zaken omtrent de burgerlijke stand (huwelijk, geboorte, overlijden), informatie over bestemmingsplannen, een eerste inschrijving vanuit het buitenland en de aanvraag van reisdocumenten en rijbewijzen, dient u een afspraak te maken. U kunt hiervoor op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 op het gemeentehuis terecht. Een afspraak maakt u gemakkelijk en snel online via de website van de gemeente Grootegast of door even te bellen naar de klantenservice via eerder genoemd nummer.

Het zorgloket is geopend van maandag toten met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur en op woensdagmiddag tussen 13.30 en 15.00 uur. U kunt het zorgloket telefonisch bereiken via telefoonnummer 0594 – 695750.

Openingstijden Gemeente Grootegast klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Grootegast

Telefoonnummer Gemeente Grootegast klantenservice

Telefoonnummer
14 0594
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Grootegast klantenservice

Hoofdstraat 97
Grootegast

E-mailadres Gemeente Grootegast klantenservice

E-mailadres

Gemeente Grootegast opzeggen

Gemeente Grootegast direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente grootegast.

Gemeente Grootegast ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie