Gemeente Grootegast

 klantenservice

</h2>Over de gemeente Grootegast</h2>

De gemeente Grootegast is gelegen in het westen van de provincie Groningen. De gemeente heeft ruim 12.000 inwoners en een oppervlakte van ongeveer 88 vierkante kilometer. Momenteel bestaat de gemeente uit hoofdplaats Grootegast en plaatsen en buurtschappen Doezum, Faan, Kornhorn, Kuzemer, Kuzemerbalk, Lutjegast, Niekerk, Oldekerk, Opende, Peebos, Sebaldeburen en De Snipperij. Sinds 2013 loopt er een project om de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn samen te voegen tot één gemeente. Dit plan is echter anno 2015 nog niet ten uitvoer gebracht.

</h2>Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking voor de gemeente Grootegast heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0594. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt, kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 – 594695795. Tevens is het mogelijk om de gemeente Grootegast per fax te contacteren, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0594 – 614029. Mocht u de gemeente Grootegast liever via de digitale weg willen contacteren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@grootegast.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Grootegast is actief op zowel Twitter als Facebook.

U kunt natuurlijk ook de gemeente Grootegast per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 46, 9860AA Grootegast.

Het gemeentehuis van de gemeente Grootegast is gevestigd op Hoofdstraat 97, 9861 AC Grootegast. U kunt zonder afspraak op het gemeentehuis terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur, en op woensdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur. Echter, in het geval van zaken omtrent de burgerlijke stand (huwelijk, geboorte, overlijden), informatie over bestemmingsplannen, een eerste inschrijving vanuit het buitenland en de aanvraag van reisdocumenten en rijbewijzen, dient u een afspraak te maken. U kunt hiervoor op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 op het gemeentehuis terecht. Een afspraak maakt u gemakkelijk en snel online via de website van de gemeente Grootegast of door even te bellen naar de klantenservice via eerder genoemd nummer.

Het zorgloket is geopend van maandag toten met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur en op woensdagmiddag tussen 13.30 en 15.00 uur. U kunt het zorgloket telefonisch bereiken via telefoonnummer 0594 – 695750.

Contact met Gemeente Grootegast

Openingstijden Gemeente Grootegast klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:00 -16:00
Woensdag
09:00 -16:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Grootegast klantenservice

Contact met Gemeente GrootegastNummer
Algemeen14 0594

Overige contactmogelijkheden Gemeente Grootegast klantenservice

Gemeente Grootegast opzeggen

Gemeente Grootegast direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente grootegast.

Gemeente Grootegast ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Grootegast? Laat ons je ervaring met Gemeente Grootegast weten!
Beoordeel Gemeente Grootegast

Adres Gemeente Grootegast klantenservice

Hoofdstraat 97
Grootegast
Rapportcijfer Gemeente Grootegast klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Grootegast klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Grootegast klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Grootegast Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Grootegast klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Grootegast”

  1. Rapportcijfer: 8

    Sociale Sociale dienst moet ik even hebben Sociale dienst Grootegast