Gemeente Haarlemmermeer

 klantenservice

Over de gemeente Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer is gelegen in het zuiden van de provincie Noord-Holland. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 144.000 inwoners, welke zijn verdeeld over een totale oppervlakte van 185 vierkante kilometer.

Zoals de naam van de gemeente Haarlemmermeer misschien al doet vermoeden, was het gebied voorheen een watervlakte. Tussen 1849 en 1852 werd het gebied echter drooggemaakt en werd in 1855 de gemeente Haarlemmermeer opgericht. Inmiddels bestaat de gemeente uit 26 kernen en heeft het Hoofddorp als hoofdplaats.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht of een suggestie voor of over de gemeente Haarlemmermeer heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0900 – 1852. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 235676543. Tevens is het mogelijk om de klantenservice per WhatsApp te contacteren, dit doet u door een WhatsApp-berichtje te versturen naar telefoonnummer 06 – 13310900 (wel dient u het nummer eerst aan uw contacten toe te voegen). De klantenservice van de gemeente Haarlemmermeer antwoordt uw berichten op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om nieuws zoals strooiroutes of gewijzigde openingstijden te ontvangen, dit doet u door een berichtje met ‘nieuws aan’ naar het speciale WhatsApp nummer te sturen. Indien u de gemeente Haarlemmermeer  digitaal wenst te bereiken, kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar info@haarlemmermeer.nl, of door een bericht via de sociale media naar de gemeente te sturen. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Daarnaast is het ook mogelijk om schriftelijk contact op te nemen met de gemeente Haarlemmermeer, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Tevens is het mogelijk om langs te komen op het gemeentehuis van de gemeente Haarlemmermeer, deze is gevestigd  op Raadhuisplein 1, 2132 TZ Hoofddorp. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur, daarnaast is er een extra avondopenstelling op dinsdag en donderdag tot 20.00 uur. U kunt dagelijks tussen 9.00 en 13.00 uur zonder afspraak op het gemeentehuis terecht, indien u daarbuiten langs wilt komen dient u eerst een afspraak te maken. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel online via de website maken of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact met Gemeente Haarlemmermeer

Openingstijden Gemeente Haarlemmermeer klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Haarlemmermeer klantenservice

Contact met Gemeente HaarlemmermeerNummer
Algemeen0900 - 1852

Overige contactmogelijkheden Gemeente Haarlemmermeer klantenservice

Gemeente Haarlemmermeer opzeggen

Gemeente Haarlemmermeer direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente haarlemmermeer.

Gemeente Haarlemmermeer ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Haarlemmermeer? Laat ons je ervaring met Gemeente Haarlemmermeer weten!
Beoordeel Gemeente Haarlemmermeer

Adres Gemeente Haarlemmermeer klantenservice

Raadhuisplein 1, 2132 TZ
Hoofddorp
Rapportcijfer Gemeente Haarlemmermeer klantenservice: 5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Haarlemmermeer klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Haarlemmermeer klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Haarlemmermeer Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Haarlemmermeer klantenservice?

2 reviews over “Gemeente Haarlemmermeer”

  1. Rapportcijfer: 2

    Verschrikkelijke gemeente geworden, onderhoud van de straten is ZEER slecht onkruid staat overal in de wijken UIT HET ZICHT zeer hoog.

  2. Rapportcijfer: 8

    Afspraak maken via internet is niet mogelijk: het venster “datum” reageert niet. De maand juni is totaal geblokkerd. Dit geldt voor alle 3 locaties.