Gemeente Hellevoetsluis

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Hellevoetsluis</h2>

De gemeente Hellevoetsluis is gelegen in het zuiden van de provincie Zuid-Holland en maakt deel uit van het gebied Voorne-Putten. De gemeente heeft 38.600 inwoners en een totale oppervlakte van 46 vierkante kilometer. Vanwege een gemeentelijke herindeling in 1960 is de gemeente Hellevoetsluis ontstaan toen de voormalige gemeenten Hellevoetsluis, Nieuw-Helvoet en Nieuwenhoorn samen werden gevoegd. Vele forenzen verhuisden vanuit Rotterdam naar Hellevoetsluis in de jaren ’70, waarna Hellevoetsluis als hoofdplaats van de gelijknamige gemeente werd aangewezen.

<h2>Contact</h2>

Mocht u een vraag, opmerking of klacht voor of over de gemeente Hellevoetsluis hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0181. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 181330911. Bij calamiteiten buiten kantooruren kunt u bellen naar 14 0181, u zult dan worden doorverbonden. Mocht u de gemeente Hellevoetsluis per fax willen contacteren, dan kunt u dat doen door uw brief te versturen naar faxnummer 0181 – 330330. In het geval dat u de gemeente Hellevoetsluis digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@hellevoetsluis.nlof door een berichtje achter te laten op één van de sociale media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Hellevoetsluis is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens kunt u per post contact opnemen met de gemeente Hellevoetsluis, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis.

U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Hellevoetsluis, deze is gevestigd op Oostzanddijk 26, 3221 AL Hellevoetsluis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Het loket Burgerzaken is geopend van maandag tot en met woensdag tussen 8.30 en 16.00 uur, op donderdag tussen 8.30 en 19.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Het loket Burgerzaken werkt echter alleen op afspraak. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Hellevoetsluis maken of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van de gemeente via eerdergenoemd telefoonnummer.

De afdeling Werk, Inkomen en Zorg is gevestigd op Oostzanddijk 28, 3221 AL Hellevoetsluis en is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur. Daarnaast heeft de afdeling een telefonisch spreekuur van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur. U kunt de afdeling telefonisch bereiken via eerdergenoemd telefoonnummer

Contact met Gemeente Hellevoetsluis

Openingstijden Gemeente Hellevoetsluis klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Hellevoetsluis klantenservice

Contact met Gemeente HellevoetsluisNummer
Algemeen14 0181

Overige contactmogelijkheden Gemeente Hellevoetsluis klantenservice

Gemeente Hellevoetsluis opzeggen

Gemeente Hellevoetsluis direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hellevoetsluis.

Gemeente Hellevoetsluis ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Hellevoetsluis? Laat ons je ervaring met Gemeente Hellevoetsluis weten!
Beoordeel Gemeente Hellevoetsluis

Adres Gemeente Hellevoetsluis klantenservice

Oostzanddijk 26
Hellevoetsluis
Rapportcijfer Gemeente Hellevoetsluis klantenservice: 3

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Hellevoetsluis klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Hellevoetsluis klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Hellevoetsluis Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Hellevoetsluis klantenservice?

2 reviews over “Gemeente Hellevoetsluis”

  1. Rapportcijfer: 2

    Heel vreemd dat je geen telefonisch vragen kan stelllen er daardoor ook geen antwoorden weet

  2. Rapportcijfer: 4

    Ruim 3 maanden geleden gebeld met de Gemeente Hellevoetsluis over verlenging rijbewijs tot 3x toe gezegd dat ik niet gekeurd hoeft te worden afgelopen dinsdag een afspraak bij burgerzaken om nieuw rijbewijs aan te vragen dat kan niet want u bent niet gekeurd zo gaan ze dus met de bewoners om