Airbnb

Airbnb is een Amerikaans platform waarop mensen vakantiewoningen kunnen boeken. Het bedrijf is begonnen in San Francisco met een idee van twee vrienden. Inmiddels is het uitgegroeid tot een enorm groot online platform met een waarde van 100 miljoen dollar. Het platform streeft naar een eerlijk, veilig en open platform waar iedereen over de wereld met elkaar verbonden kan worden. Gebruik het overzichtelijke platform en maak gebruik van het veilige en betrouwbaar betaalsysteem.

Deel accommodaties en ervaringen met andere reizigers

Airbnb werd in 2008 opgericht en heeft sindsdien de wereld overgenomen. Reizigers boeken gemakkelijk online via de Airbnb app een ruimte van hosts. Bij Airbnb kunt u niet alleen accommodaties boeken, maar ook ervaringen. Bij Airbnb gaat het om het idee van delen. Het delen van huizen, interesses en ervaringen. Wordt eenvoudig een van de miljoenen hosts op Airbnb en verhuur uw woning aan andere reizigers. Ga naar de website, maak een account aan en post uw accommodatie. Kom in contact met miljoenen andere reizigers wereldwijd. Start uw ontdekkingsreis. De wereld is om de hoek met Airbnb.

Contact met AirBNB

Een toegewijd team van klantenservice medewerkers staat 7 dagen per week voor u klaar. Of u nou een verhuurder, een gast of een non-profit partner bent. U kunt terecht bij de klantenservice met problemen, vragen of reserveringen. U kunt een e-mail sturen naar openhomessupport@airbnb.com. Heeft u hulp nodig van Airbnb omtrent een veiligheidsprobleem? Log in op uw account op Airbnb en zo wordt u doorverwezen en zo snel mogelijk geholpen. Deze service staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Instagram: https://www.instagram.com/airbnb/

Openingstijden Airbnb klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Airbnb

Telefoonnummer Airbnb klantenservice

Telefoonnummer
Onbekend
Belkosten
lokaal tarief

Adres Airbnb klantenservice

E-mailadres Airbnb klantenservice

Airbnb opzeggen

Airbnb direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/airbnb.

Airbnb ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie