De Librije

 klantenservice

Over de Librije

De Librije is een restaurant dat gevestigd is in Zwolle. Het restaurant heeft drie sterren en is opgericht door Jonnie en Thérèse Boer. Naast het restaurant heeft De Librije een hotel, waar de gasten kunnen blijven slapen. Het hotel laat de gasten ‘de ultieme hotelbeleving’ meemaken, aldus Jonnie en Thérèse Boer. Er bestaat een speciaal ‘eten, drinken, slapen’ arrangement, waarbij de klanten kunnen genieten van een menu met zeven gangen, een wijnarrangement, tafelwater en koffie en thee in Restaurant de Librije. Bij dit arrangement hoort een nacht slapen in een van de sfeervolle Royale Kamers. Na het slapen kunnen de klanten tevens genieten van een uitgebreid ontbijt. Ook ontvangt u een exemplaar van het boek ‘Eten, drinken, slapen’.

Kunst

De Librije heeft een samenwerkingsverband met IQ Kunstuitleen & Galerie de kunst. Deze kunstuitleen en galerie is tevens in Zwolle gevestigd. Sinds de oprichting van De Librije zag de eigenaar van de kunstuitleen, Ivo de Lange, De Librije groeien naar de internationale culinaire top. In de Librije hangen werken van bekende kunstenaars, zoals Herman Brood, Ronald Westerhuis en Rob Scholte.

Contact

U kunt op verschillende manieren in contact komen met het restaurant. Telefonisch kan dat door telefoonnummer 038-4212083 te bellen. Gedurende de zomervakantie is het restaurant telefonisch minder goed bereikbaar. Na de zomer is het telefoonnummer te bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Daarnaast is het mogelijk een email te sturen naar info@librije.com. Dit mailadres kunt u ook gebruiken indien u een reservering wilt maken bij het restaurant. De reservering bij De Librije is pas definitief indien u een bevestigingsmail ontvangt. Het is tevens mogelijk om online te reserveren bij De Librije. U dient dan een datum te selecteren en het aantal personen waarmee u wilt eten bij De Librije. Reserveren is mogelijk voor de lunch en het diner.
De Librije is gevestigd in Zwolle aan het Spinhuisplein 1. Mocht u het restaurant aan willen schrijven, kunt u uw brief adresseren aan De Librije, Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle.
De Librije is tevens actief op sociale media. U kunt uw vragen daarom ook stellen via Facebook: https://www.facebook.com/delibrije of Twitter: https://twitter.com/delibrije. Op de website staat ook veel informatie over het restaurant, het hotel en verschillende workshops: http://www.librije.com/.

Contact met De Librije

Openingstijden De Librije klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
gesloten
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
10:00 -18:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers De Librije klantenservice

Contact met De LibrijeNummer
Algemeen038-4212083

Overige contactmogelijkheden De Librije klantenservice

De Librije opzeggen

De Librije direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/de librije.

De Librije ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met De Librije? Laat ons je ervaring met De Librije weten!
Beoordeel De Librije

Adres De Librije klantenservice

Rapportcijfer De Librije klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de De Librije klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de De Librije klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel De Librije Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de De Librije klantenservice?

1 reviews over “De Librije”

  1. Rapportcijfer: 8

    Gefeliciteerd 👍👍met de 3 sterren.
    Wij vonden het diner fantastisch 🤩