De Librije

Over de Librije

De Librije is een restaurant dat gevestigd is in Zwolle. Het restaurant heeft drie sterren en is opgericht door Jonnie en Thérèse Boer. Naast het restaurant heeft De Librije een hotel, waar de gasten kunnen blijven slapen. Het hotel laat de gasten ‘de ultieme hotelbeleving’ meemaken, aldus Jonnie en Thérèse Boer. Er bestaat een speciaal ‘eten, drinken, slapen’ arrangement, waarbij de klanten kunnen genieten van een menu met zeven gangen, een wijnarrangement, tafelwater en koffie en thee in Restaurant de Librije. Bij dit arrangement hoort een nacht slapen in een van de sfeervolle Royale Kamers. Na het slapen kunnen de klanten tevens genieten van een uitgebreid ontbijt. Ook ontvangt u een exemplaar van het boek ‘Eten, drinken, slapen’.

Kunst

De Librije heeft een samenwerkingsverband met IQ Kunstuitleen & Galerie de kunst. Deze kunstuitleen en galerie is tevens in Zwolle gevestigd. Sinds de oprichting van De Librije zag de eigenaar van de kunstuitleen, Ivo de Lange, De Librije groeien naar de internationale culinaire top. In de Librije hangen werken van bekende kunstenaars, zoals Herman Brood, Ronald Westerhuis en Rob Scholte.

Contact

U kunt op verschillende manieren in contact komen met het restaurant. Telefonisch kan dat door telefoonnummer 038-4212083 te bellen. Gedurende de zomervakantie is het restaurant telefonisch minder goed bereikbaar. Na de zomer is het telefoonnummer te bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Daarnaast is het mogelijk een email te sturen naar info@librije.com. Dit mailadres kunt u ook gebruiken indien u een reservering wilt maken bij het restaurant. De reservering bij De Librije is pas definitief indien u een bevestigingsmail ontvangt. Het is tevens mogelijk om online te reserveren bij De Librije. U dient dan een datum te selecteren en het aantal personen waarmee u wilt eten bij De Librije. Reserveren is mogelijk voor de lunch en het diner.
De Librije is gevestigd in Zwolle aan het Spinhuisplein 1. Mocht u het restaurant aan willen schrijven, kunt u uw brief adresseren aan De Librije, Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle.
De Librije is tevens actief op sociale media. U kunt uw vragen daarom ook stellen via Facebook: https://www.facebook.com/delibrije of Twitter: https://twitter.com/delibrije. Op de website staat ook veel informatie over het restaurant, het hotel en verschillende workshops: http://www.librije.com/.

Openingstijden De Librije klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
10:00 -18:00
Zondag
gesloten
De Librije

Telefoonnummer De Librije klantenservice

Telefoonnummer
038-4212083
Belkosten
Lokaal tarief

Adres De Librije klantenservice

E-mailadres De Librije klantenservice

E-mailadres

De Librije opzeggen

De Librije direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/de librije.

De Librije ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie