Ratatouille

 klantenservice

Over Ratatouille

Ratatouille is een sterrenrestaurant dat gevestigd is in Haarlem. Ratatouille kent een moderne Franse keuken, waarbij traditionele Franse gerechten zijn omgetoverd naar de hedendaagse realiteit. U kunt bij Ratatouille zowel exclusief a-la-carte eten als een laagdrempelig zogenaamd experience menu. De keuken werkt met diverse seizoen producten en heeft hun wijnarrangement toegespitst op de gerechten die zij serveren. U kunt lunchen en dineren bij Ratatouille.

Chef kok

De chef kok van Ratatouille is de heer Jozua Jaring. Voordat hij bij Ratatouille werkzaam was, heeft hij jarenlang ervaring gedaan in verschillende restaurants. Na deze ervaring heeft Jozua Jaring zelf het restaurant Ratatouille opgezet. Jozua gebruikt zijn creativiteit om de bezoekers van Ratatouille zich culinair te laten verwennen. Daarbij zijn de spontane bediening, een laagdrempelige all-in kaart, schitterende producten en klassieke bereidingswijzen de uitgangspunten van Jozua.

Contact

Ratatouille is op verschillende manieren te bereiken. Het restaurant is gevestigd aan de Lange Veerstraat 11-13, 2011 DA in Haarlem. Mocht u vragen beantwoord willen hebben kunt u een email sturen naar het adres info@ratatouillefoodandwine.nl. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Ratatouille. Dit kan via het telefoonnummer 023-542 72 70.
Het restaurant is geopend tijdens lunchtijd en voor het diner. Van woensdag tot en met zaterdag is het mogelijk om bij Ratatouille te lunchen tussen 12:00 uur en 14:30 uur. U kunt dineren bij Ratatouille op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 18:00 uur en 22:00 uur. Ook kunt u dineren op vrijdag en zaterdag van 19:00 uur tot 22:00 uur. Het restaurant is gesloten op zondag en maandag.
Het is mogelijk om uw vragen te stellen aan Ratatouille via de website. Indien u naar de website gaat:
http://www.ratatouillefoodandwine.nl kunt u naar het tabblad contact. Daar vindt u een online contactformulier. Indien u uw naam, email, onderwerp en uw bericht achter laat kunt u een vraag versturen. Ook kunt u online reserveren bij Ratatouille. Indien u naar de website gaat en op het tabblad reserveren klikt, ziet u een agenda. Indien u een dag selecteert waarop u wilt lunchen of dineren bij Ratatouille, dient u een tijd achter te laten en komt u in een volgend scherm. Daarna kunt u uw naam, bedrijfsnaam, mobiel nummer en email achter laten. Ratatouille zal u een bevestiging sturen, pas dan is uw reservering definitief. Indien u met meer dan 6 personen wilt komen eten, kunt u beter een mail sturen naar reserveringen@ratatouillefoodandwine.nl.

Ratatouille is tevens actief op social media. Mocht u nog vragen hebben, kunt u uw vragen stellen via Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ratatouille-Food-Wine of Twitter: https://twitter.com/RatatouilleFood.

Contact met Ratatouille

Openingstijden Ratatouille klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Ratatouille klantenservice

Contact met RatatouilleNummer
Algemeen023-542 72 70

Overige contactmogelijkheden Ratatouille klantenservice

Ratatouille opzeggen

Ratatouille direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ratatouille.

Ratatouille ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ratatouille? Laat ons je ervaring met Ratatouille weten!
Beoordeel Ratatouille

Adres Ratatouille klantenservice

Lange Veerstraat 11-13
Haarlem

Laat ons je ervaring met de Ratatouille klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Ratatouille klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Ratatouille Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Ratatouille klantenservice?