Deliveroo

Deliveroo is een van oorsprong Britse online dienst die de thuisbezorging van maaltijden faciliteert. De maaltijden worden door een fiets- of scooterkoerier bij u aan de deur gebracht. U kunt via de website of de app van Deliveroo bestellen bij een steeds verder groeiend aantal partnerrestaurants. Deliveroo werd in 2013 opgericht door Will Shu, een nieuwe inwoner in de Britse hoofdstad. Ondanks het grote aanbod restaurants viel het hem op dat slechts een fractie daarvan ook maaltijden bezorgde. Sinds zijn oprichting heeft Deliveroo een groei van 650 procent doorgemaakt. Restaurants zijn enthousiast om met de internetdienst samen te werken, omdat dit hun omzet tot wel een derde verhoogd. Dankzij Deliveroo kunt u op elk moment van de dag een maaltijd of snack naar uw keuze aan de deur laten bezorgen.

Alleen de beste en meest innovatieve restaurantpartners

Deliveroo zorgt ervoor dat enkel de beste restaurants tot de partners worden toegelaten. Ook innovatie draagt het bedrijf hoog in het vaandel. Het streven is om elke bestelling binnen een half uur bij u geleverd te hebben. Doordat Deliveroo inzicht heeft in de populariteit van specifieke keukens op lokaal niveau, helpt het internetbedrijf ook ondernemers die een nieuw idee willen lanceren. Hiervan profiteren zij, maar ook u. U kunt immers uit een steeds breder aanbod kiezen. De missie van Deliveroo is u dan ook te kunnen laten genieten van datgeen wat u wilt, waar en wanneer u maar wilt.

Contact met Deliveroo

Heeft u een vraag, klacht of opmerking voor Deliveroo? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met het internetbedrijf. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 088 3354837. De specifieke bereikbaarheid van de medewerkers is onbekend.

Instagram: https://www.instagram.com/deliveroo_nl/

Openingstijden Deliveroo klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Deliveroo

Telefoonnummer Deliveroo klantenservice

Telefoonnummer
088 3354837
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Deliveroo klantenservice

Deliveroo Nederland B.V., Raamplein 1
1016 XK Amsterdam

E-mailadres Deliveroo klantenservice

Deliveroo opzeggen

Deliveroo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/deliveroo.

Deliveroo ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “Deliveroo”

  1. Goede bezorgservice, leuk op de fiets!! Niet van die irritante scooters 😐

  2. Bestel sinds een paar maanden via Deliveroo in Amsterdam, Bevalt mega goed, zeer vriendelijke bezorgers!!

Plaats een reactie