Zenne

 klantenservice

Over Zenne

Zenne is een sterrenrestaurant dat gevestigd is in Rotterdam. De keuken van Zenne is voornamelijk gebaseerd op Turkse gerechten. Het is zowel mogelijk om te lunchen als te dineren bij Zenne. Elke dag heeft Zenne een gevarieerd drie of viergangendiner voor een bedrag van €30,-. Het diner is elke dag anders, waardoor het altijd een verrassing is. Er is geen dinerkaart en baseert het dineren dan ook op de Turkse gewoonten. De keuze voor het diner bestaat altijd uit een 3 gangen menu met 1 groot hoofdgerecht van vis, vlees of vegetarisch of een vier gangen menu met een klein vis gerecht, klein vlees gerecht of vegetarisch gerecht. De voorgerechten bestaan altijd uit een combinatie van 8 koude mezzes. De mezzes zijn ook altijd verschillend, maar kunnen bijvoorbeeld bestaan uit artisjok, gebakken aubergine, geroosterde paprika, feta met olijven, gemarineerde courgette of tonijnsalade. De gerechten die daarna komen, zijn altijd een verrassing.

Contact

Restaurant Zenne is op verschillende manieren te bereiken. U kunt telefonisch contact opnemen met Zenne door het nummer 010-4049696 te bellen. Het restaurant is gevestigd aan de Willemskade 27, 3016 DM in Rotterdam. Het restaurant is elke dag van de week open vanaf 12 uur. Mocht u een reservering willen maken, kan dat telefonisch. Ook is het mogelijk een mail te sturen voor een reservering. U kunt uw mail bericht sturen aan info@zenne.nl. U kunt voor een aantal personen reserveren, maar het is ook mogelijk een feest te vieren. U kunt een reservering maken voor grote groepen en feesten zijn mogelijk tot 80 personen. Indien u een feest geeft voor een grote groep, bestaat de mogelijkheid om het restaurant af te huren. Voor de mogelijkheden van het geven van een feest kunt u het best telefonisch contact opnemen met Zenne via het nummer 010-4049696.
Voor de bereikbaarheid van Zenne kunt u het beste een kijkje nemen op de website. Daar zijn verschillende routebeschrijvingen opgenomen.
Mocht u nog overige vragen hebben, kunt u ook altijd contact opnemen met Zenne via de sociale media. Zenne is actief op facebook: https://www.facebook.com/pages/Zenne en Twitter: https://twitter.com/010zenne.

Contact met Zenne

Openingstijden Zenne klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Zenne klantenservice

Contact met ZenneNummer
Algemeen010 404 96 96

Overige contactmogelijkheden Zenne klantenservice

Zenne opzeggen

Zenne direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zenne.

Zenne ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Zenne? Laat ons je ervaring met Zenne weten!
Beoordeel Zenne

Adres Zenne klantenservice

Willemskade 27
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Zenne klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Zenne klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Zenne Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Zenne klantenservice?