’t Nonnetje

 klantenservice

Over ’t Nonnetje

’T Nonnetje is een sterrenrestaurant dat is gevestigd in Harderwijk. Het restaurant heeft twee Michelin sterren. ’t Nonnetje is gevestigd in de binnenstad van Harderwijk, waardoor het restaurant een eigentijdse en sfeervolle uitstraling heeft. Het restaurant heeft een keukenformule, waarin Menu de Verleiding en de zogenaamde Alliance signature gerechten centraal staan. Deze keukenformule bestaat uit seizoens- en streekgebonden gerechten met een moderne Franse en internationale basis. Voor een overzicht van de menu’s die ’t Nonnetje aanbiedt, kunt u een kijkje nemen op de website.
Het vaste team van ’t Nonnetje bestaat uit Robert Jan Nijland en Michel van der Kroft. Robert Jan Nijland is patron en zorgt ervoor dat het gasten niets ontbreekt in het restaurant. Michiel van der Kroft is chef-kok, die zelf fantaseert, denkt en droomt over koken. Hij is erg enthousiast en kookt vanuit zijn eigen identiteit. Op de website is een overzicht te vinden met foto’s van zijn gerechten.

Contact

’t Nonnetje is op verschillende manieren te bereiken. Het restaurant is gevestigd in Harderwijk aan de Vischmarkt 38. Telefonisch is ’t Nonnetje bereikbaar op het telefoonnummer 0341-415848. U kunt dineren bij ’t Nonnetje van dinsdag tot en met zaterdag. Ook is het mogelijk om te lunchen bij het restaurant. In de zomer is het mogelijk te dineren of te lunchen op het terras van ’t Nonnetje. Het restaurant is geopend voor het diner op dinsdag tot en met zaterdag van 18:00 uur tot 22:00 uur en voor de lunch op woensdag tot en met zaterdag van 12:00 uur tot 13:30 uur.
Dat kan van woensdag tot en met zaterdag. Mocht u willen reserveren bij ’t Nonnetje, kunt u dat ook online doen. U dient dan een formulier in te vullen en de volgende gegevens achter te laten: naam, telefoonnummer, emailadres, aantal personen, datum en tijd. Ook kunt u een opmerking toevoegen bij uw reservering. Daarna dient u dit formulier te verzenden en zult u een email krijgen van ’t Nonnetje ter bevestiging. Het is mogelijk om tot 16:00 uur ’s middags te reserveren voor de avond van die dag. Indien u wilt reserveren voor een groep van 6 personen of meer, dan wordt verzocht om dit telefonisch te doen op het telefoonnummer 0341-415848.
’t Nonnetje is tevens actief op social media. U kunt uw vragen daarom ook stellen op Facebook: https://www.facebook.com/hetnonnetje of Twitter: https://twitter.com/hetnonnetje. Op de website van ’t Nonnetje is tevens veel informatie te vinden: http://www.hetnonnetje.nl/. Ook kunt u mailen naar het adres info@hetnonnetje.nl.

Contact met ’t Nonnetje

Openingstijden ’t Nonnetje klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers ’t Nonnetje klantenservice

Contact met ’t NonnetjeNummer
Algemeen0341-415848

Overige contactmogelijkheden ’t Nonnetje klantenservice

’t Nonnetje opzeggen

’t Nonnetje direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/’t nonnetje.

’t Nonnetje ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met ’t Nonnetje? Laat ons je ervaring met ’t Nonnetje weten!
Beoordeel ’t Nonnetje

Adres ’t Nonnetje klantenservice

Vischmarkt 38
Harderwijk

Laat ons je ervaring met de ’t Nonnetje klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de ’t Nonnetje klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel ’t Nonnetje Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de ’t Nonnetje klantenservice?