Humphrey’s

 klantenservice

Over Humphrey’s

Humphrey’s is een Nederlandse restaurant keten, die verschillende restaurants heeft. De verschillende restaurants zijn verspreid door heel Nederland. Bij alle restaurants geldt echter de aanbieding voor een driegangendiner. Dit kost €25,95. De kosten voor eventuele drankjes zijn niet inbegrepen bij deze prijs. Bij Humphrey’s kunt u zowel vis- als vleesgerechten nuttigen. Het driegangendiner bestaat uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten waar u een keuze uit kunt maken.

Acties en arrangementen

Op de website van Humphrey’s is een tabblad waarin diverse acties en arrangementen worden aangeboden. De standaard arrangementen van Humphrey’s zijn: het all inclusive arrangement, het bioscoop arrangement, het goede buren arrangement, een feestje, personeelsfeest of een bedrijfsuitje. Bij het all inclusive arrangement dient u met een groep van minimaal 15 personen te zijn. De kosten voor dit arrangement zijn €37,50 per persoon. U krijgt een 3 gangen keuze menu, frisdrank, bier of huiswijn, koffie of thee en een beperkte met menukeuze. De duur van dit arrangement bedraagt maximaal 2,5 uur. Reserveren is verplicht bij het all inclusive arangement. Het bioscooparrangement kost €31,- per persoon. Hier krijgt u een drie gangen diner voor bij Humphreys en een bioscoopkaartje.
Het goede buren arrangement biedt u de volgende voordelen: een overnachting in een Deluxe kamer bij Inntel Hotels Amsterdam Centre, internationaal ontbijtbuffet en een 3 gangen diner bij Humphrey’s Amsterdam. De prijs hiervan is variabel en afhankelijk van beschikbaarheid en loopt op vanaf €95,-. De drankjes zijn niet inbegrepen bij de prijs.

Contact

U kunt op verschillende manieren in contact komen met Humphrey’s. U kunt Humphrey’s telefonisch bereiken op 0900-486747397. Dit nummer kunt u gebruiken voor het maken van een reservering of indien u vragen heeft over Humphrey’s zelf. Het telefoonnummer is te bereiken op maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur. Op zon- en feestdagen kunt u dit nummer bereiken vanaf 11.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om online te reserveren. U dient dan eerst een keuze te maken tussen de volgende plaatsen: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Dordrecht, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Zaandam en Zwolle. U ziet dan de openingstijden en meer contactinformatie per restaurant. Indien u op de volgende stap klikt, dient u een datum te selecteren, het aantal personen en een tijdstip. Vervolgens kunt u uw reservering compleet maken.
Mocht u uw vragen via de social media willen stellen, is dit ook mogelijk. Humphrey’s is actief op Facebook, Twitter en Googe Plus. Ook kunt u Humphrey’s mailen. U kunt uw mail sturen aan info@humphreys.nl. U kunt niet reserveren door een bericht te sturen per email.

Contact met Humphrey’s

Openingstijden Humphrey’s klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Humphrey’s klantenservice

Contact met Humphrey’sNummer
Algemeen0900-486747397

Overige contactmogelijkheden Humphrey’s klantenservice

Humphrey’s opzeggen

Humphrey’s direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/humphrey’s.

Humphrey’s ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Humphrey’s? Laat ons je ervaring met Humphrey’s weten!
Beoordeel Humphrey’s

Adres Humphrey’s klantenservice

Nieuwezijds Kolk 17
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Humphrey’s klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Humphrey’s klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Humphrey’s Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Humphrey’s klantenservice?