De Lindehof

 klantenservice

Over De Lindehof

De Lindehof is een restaurant dat is gevestigd in Nuenen. In 2014 ontving het restaurant haar tweede Michelin-ster, waardoor De Lindehof bij de culinaire top van Nederland behoort.
Het restaurant is eigendom van de heer Soenil Bahador. Soenil is geboren in Suriname en komt uit een traditioneel Hindoestaans gezin, waardoor hij van huis uit is opgevoed met koken en het gezamenlijk bereiden van maaltijden. In zijn jeugd ontstond het enthousiasme al voor het koken, waardoor Soenil naar de koksschool ging. Soenil maakte zijn eigen recepten en legde zijn creativiteit in zijn gerechten. De basiskennis die hij van huis uit had mee gekregen en zijn creativiteit hebben hem tot de culinaire top van Nederland gebracht.

Online reserveren

Het is mogelijk om bij Restaurant De Lindehof online te reserveren. Dit kan op de website; http://www.restaurant-delindehof.nl/Dutch/Reserveren.html#ReserveerNu. U dient dan eerst een keuze te maken tussen lunch en diner en daarna dient u het aantal personen in te vullen. Vervolgens ziet u een kalender met een aantal beschikbare data. U kunt een keuze maken tussen de verschillende data, waarna u een aantal gegevens dient in te vullen. De gegevens die u achter moet laten: voornaam, achternaam, geboortedatum, adres, postcode, plaats, land, e-mailadres, 06-nummer en een eventuele opmerking. Uw reservering is pas definitief indien u een bevestiging heeft ontvangen van De Lindehof.

Contact

Restaurant De Lindehof is op verschillende manieren te bereiken. Het restaurant is gevestigd aan de Beekstraat 1, 5671 CS in Nuenen. Mocht u het kantoor telefonisch willen bereiken kan dat via het telefoonnummer 040-2837336. U kunt telefonisch uw vragen stellen of een reservering maken. Ook kunt u mailen naar info@restaurant-delindehof.nl om uw vragen te stellen of te reserveren bij De Lindehof. Het restaurant is geopend voor de lunch op zondag, maandag, donderdag en vrijdag van 12:00 uur tot 14:00 uur. U kunt ook dineren bij de Lindehof op zaterdag, zondag, maandag, donderdag en vrijdag van 18:00 uur tot 21:30 uur. Op dinsdag en woensdag is het restaurant gesloten.

De Lindehof is tevens actief op social media. U kunt uw vragen daarom ook stellen via Facebook:
https://www.facebook.com/restaurantdelindehof of Twitter: https://twitter.com/SoenilBahadoer. Daarnaast wordt Restaurant De Lindehof aangeraden door vele mensen op tripadvisor:
http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g1924574-d2005546-Reviews-Restaurant_de_Lindehof-Nuenen_North_Brabant_Province.html en is het restaurant op YouTube:
https://www.youtube.com/user/SoenilDelindehof.

Contact met De Lindehof

Openingstijden De Lindehof klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers De Lindehof klantenservice

Contact met De LindehofNummer
Algemeen040-2837336

Overige contactmogelijkheden De Lindehof klantenservice

De Lindehof opzeggen

De Lindehof direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/de lindehof.

De Lindehof ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met De Lindehof? Laat ons je ervaring met De Lindehof weten!
Beoordeel De Lindehof

Adres De Lindehof klantenservice

Beekstraat 1
Nuenen

Laat ons je ervaring met de De Lindehof klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de De Lindehof klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel De Lindehof Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de De Lindehof klantenservice?