Belcompany

 klantenservice

Over BelCompany

In 1995 werd BelCompany opgericht door de Macintosh Retail Group en Pon Holdings. Het is een onderdeel van Vodafone en richt zich op de verkoop van mobiele telefoons en accessoires. Het is een onafhankelijke winkelketen die alle merken telecomproducten en telecomdiensten aanbiedt. Eind november 1995 werd de eerste winkel geopend in Zaandam. Het bedrijf is snel gegroeid en opende in de jaren na haar oprichting gemiddeld twee vestigingen per maand. Tegenwoordig heeft BelCompany 127 winkels in alle grote winkelsteden in Nederland. Daarnaast is er een uitgebreide webshop. In 1997 is de aanbieder zich ook op de zakelijke markt gaan richten en werd BelCompany Business Solutions opgericht. In 2011 heeft Vodafone BelCompany overgenomen.

Diensten

BelCompany is één van de grotere telecomspecialisten van Nederland met een ruime keuze in toestellen en accessoires. Naast mobiele telefoons biedt BelCompany haar klanten Sim Only abonnementen en de mogelijkheid om hun contract op een voordelige manier te laten verlengen. BelCompany is bij verschillende mobiele netwerken aangesloten. Verder biedt BelCompany Prepaid aan haar klanten aan. Klanten kunnen tevens terecht voor de aankoop van een tablet. Het bedrijf hecht grote waarde aan klantvriendelijkheid en deskundig advies. Ook maakt de aanbieder het de klant graag zo makkelijk mogelijk. Zo heeft het bedrijf een heldere website, zonder vaktermen en kleine lettertjes. Het verzenden van uw bestelling gratis.

Contact

BelCompany is op verschillende manieren te bereiken. Bij vragen over een order die u in de web shop heeft geplaatst kunt u contact opnemen met de Dynagroup. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar op het telefoonnummer: 0348-462811. Ook is het mogelijk om de klantenservice per e-mail te benaderen. Richt uw e-mail dan aan: belcompany@onlineactivatie.nl. Onder het tabblad ‘Klantenservice’ onderaan de website staan antwoorden op de meest gestelde vragen. Als u graag advies krijgt, kunt u het best langskomen bij een van de BelCompany winkels. De medewerkers van BelCompany staan voor u klaar om een telefoon of abonnement te vinden dat bij uw behoeften past. Op de website onder het tabblad ‘Contact’ onderaan de website kunt u de dichtstbijzijnde Belcompany winkel vinden door uw postcode in te toetsen. De winkels van Belcompany zijn direct bereikbaar via hun eigen telefoonnummer. Het hoofdkantoor is gevestigd op het volgende adres: Avenue Ceramique 300, 6221 KX Maastricht. Ook is het bedrijf via sociale media te bereiken. Belcompany heeft een Facebook en een Twitter account en een kanaal op een youtube.

Contact met Belcompany

Openingstijden Belcompany klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Belcompany klantenservice

Contact met BelcompanyNummer
Algemeen0348-462811

Overige contactmogelijkheden Belcompany klantenservice

Belcompany opzeggen

Belcompany direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/belcompany.

Belcompany ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Belcompany? Laat ons je ervaring met Belcompany weten!
Beoordeel Belcompany

Adres Belcompany klantenservice

Avenue Ceramique 300
Maastricht

Laat ons je ervaring met de Belcompany klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Belcompany klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Belcompany Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Belcompany klantenservice?