GT Mobile

Over GT Mobile

GT Mobile is ook wel bekend als “Gnanam Telecom”. Het is een mobile virtual network operator die actief is in de volgende landen: Nederland, Denemarken, Duitsland, Zweden, Australië, Spanje, Italië, Frankrijk, België, Zwitserland en Groot-Brittannië. GT Mobile is onderdeel van LycaMobile en maakt net als LycaMobile sinds eind augustus 2013 gebruik van het Vodafone netwerk. GT Mobile richt zich op klanten die goedkoop internationaal willen bellen en onderscheidt zich door scherpe tarieven voor bellen naar het buitenland.

Wat levert GT Mobile

GT Mobile richt zich op zowel prepaid-klanten als op klanten met een abonnement en vindt het belangrijk om haar klanten een scherp tarief voor internet, nationaal en internationaal bellen te bieden.

Klanten kunnen hun GT Mobile sim opwaarderen bij duizenden winkels in heel Nederland en mobiele bundels kunnen eenvoudig via de website worden aangevraagd. Ook kent GT Mobile een online omgeving waar het mogelijk is om het beltegoed op te waarderen, de bel-historie en de betalingsgeschiedenis te bekijken. U kunt hier inloggen met uw telefoonnummer wachtwoord nadat u uw SIM via de website heeft geregistreerd. GT Mobile klanten kunnen onbeperkt gratis bellen en sms’en naar andere GT Mobile klanten. Na het activeren van een Nationale Bundel kunnen klanten van GT Mobile gratis bellen naar andere GT Mobile nummers binnen Europa en Australië. Ook als u geen gebruik maakt van een bundel of van een van de acties liggen de tarieven van GT Mobile laag.

Nieuwe klanten kunnen een gratis sim aanvragen door het formulier op de website in te vullen. Bij het startpakket wordt tevens een formulier meegeleverd om nummerbehoud aan te vragen. Dit formulier kunnen klanten invullen en toesturen naar het aders dat op het formulier staat. GT Mobile streeft er naar de aanvraag zo spoedig mogelijk af te handelen.

Contact

Klanten kunnen voor al hun vragen en opmerkingen contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice van GT Mobile is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 0800-0200542. U kunt ook bellen naar 020 754 3033. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur en in het weekend van 9.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar en kost € 0,09 per minuut, met een maximum van € 0,36 per gesprek. Klanten van GT Mobile kunnen de klantenservice via hun mobiele telefoon bereiken op het telefoonnummer: 1200. Antwoorden op de meest gestelde vragen zijn te vinden onder het tabblad ‘FAQ’ op de website van GT mobile. Ook kunt u het contactformulier invullen. Dit formulier vindt u op de website: http://www.gtmobile.nl/contact-us/nl. Als u een formele klacht in wenst te sturen kunt u deze e-mailen naar het volgende e-mailadres: complaints@gt-mobile.nl.

Contact met GT Mobile

Openingstijden GT Mobile klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers GT Mobile klantenservice

Contact met GT MobileNummer
Algemeen0800-0200542

Overige contactmogelijkheden GT Mobile klantenservice

GT Mobile opzeggen

GT Mobile direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gt mobile.

GT Mobile ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met GT Mobile? Laat ons je ervaring met GT Mobile weten!
Beoordeel GT Mobile

Adres GT Mobile klantenservice

Robijnlaan 19
Hoofddorp

  Laat ons je ervaring met de GT Mobile klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de GT Mobile klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel GT Mobile Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de GT Mobile klantenservice?