Optie1

 klantenservice

Over Optie1

Optie 1 is een onafhankelijke landelijke retailketen van telecomexperts met ruim 60 winkels verspreid over Nederland. Doordat het bedrijf op dit moment de snelst groeiende telecomretailer van Nederland is opent Optie 1 ook dit jaar weer nieuwe winkels.

Diensten

Bij Optie1 staan deskundigheid en onafhankelijk advies hoog in het vaandel. Klanten kunnen hier terecht voor zowel mobiele als vaste telefonie. Maar ook voor alles-in-1 verzekeringen, energie, reparatie, televisie en tablets. Ten slotte biedt het bedrijf verschillende soorten van internet, zoals: breedband internet, glasvezel internet, mobiel internet en ADSL internet. U vindt alle providers en netwerken bij het bedrijf.

De winkels zijn voornamelijk in de kleinere gemeenten gevestigd. Dit omdat het bedrijf graag dicht bij de klanten staat en grote waarde hecht aan lokaal ondernemerschap. De ondernemers die bij Optie1 aangesloten zijn hebben vele jaren ervaring. Het bedrijf onderscheidt zich door haar verschillende diensten. Zo is het bij Optie1 mogelijk om een Alles-in-1 pakket af te sluiten met internet, televisie en telefonie samen. Optie 1 weet welke providers in het postcodegebied van de klant aanwezig zijn en heeft kennis van alle aanbiedingen. Verder biedt Optie 1 het Service Plan. Dit houdt in dat Optie1 ervoor zorgt dat de klant bij schade of diefstal direct weer bereikbaar is. Zo zitten klanten van Optie1 geen dag zonder telefoon. Daarnaast introduceert Optie1 Mobiel en Vrij. Dit is een financieringsmodel dat klanten in staat stelt hun toestel in maandelijkse termijnen te betalen. Ook heeft Optie1 een inruilsysteem. Dit systeem geeft klanten de mogelijkheid hun oude telefoon of tablet in te ruilen voor geld. In het systeem van Cash4Mobile kunnen klanten direct zien wat hun oude telefoon of tablet waard is. Ook kan dit geld gebruikt worden als korting bij de aankoop van een nieuwe smartphone.

Contact

Optie 1 is op verschillende manieren te bereiken. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer: 010-2610000. Ook is het mogelijk om Optie1 per e-mail te benaderen. Het e-mailadres is: info@optie1.nl. Daarnaast kunt u een brief sturen door deze te adresseren aan: Optie1 Central Support Office, Van Vollenhovenstraat 15, 3016 BE Rotterdam. U kunt natuurlijk ook langs komen in één van de winkels. Op de website kunt u op postcode zoeken en de voor u dichtstbijzijnde winkel vinden. U kunt uw vragen tevens via social media stellen. Optie 1 is zowel op Twitter, Facebook als LinkedIn actief.

Contact met Optie1

Openingstijden Optie1 klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers Optie1 klantenservice

Contact met Optie1Nummer
Algemeen010-2610000

Overige contactmogelijkheden Optie1 klantenservice

Optie1 opzeggen

Optie1 direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/optie1.

Optie1 ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Optie1? Laat ons je ervaring met Optie1 weten!
Beoordeel Optie1

Adres Optie1 klantenservice

Van Vollenhovenstraat 15
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Optie1 klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Optie1 klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Optie1 Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Optie1 klantenservice?