Ortel Mobile

 klantenservice

Over Ortel Mobile

Ortel Mobile is een KPN dochter die gevestigd is in Den Haag. Ortel Mobile is opgericht in 2005 en heeft 56 medewerkers in Dienst. Het is dus een relatief klein bedrijf.  Ortel Mobile maakt op dit moment gebruik van het KPN netwerk. Ortel Mobile is een provider die enkel prepaid simkaarten aanbiedt. Ortel Mobile is dus een prepaid provider. Het is gespecialiseerd in voordelig bellen naar binnen- en buitenland. Een van de standpunten waarop Ortel Mobile is gebouwd is het feit dat Ortel Mobile van mening is dat voordelig bellen eerlijk en duidelijk moet zijn. Onverwachte kosten zal u bij Ortel Mobile dus niet zo snel aantreffen. Verder geeft Ortel Mobile aan dat aanbiedingen er altijd voor iedereen zijn en dan ook voor iedereen geldig zijn. Tevens gelden voor iedereen exact dezelfde tarieven. Verder doet Ortel Mobile, zo zeggen ze zelf, niet aan “gedoe met kortingscodes”.

Voordelen Ortel Mobile

Ortel Mobile heeft dus een aantal voordelen. Ortel Mobile geeft bijvoorbeeld tevens altijd dubbel beltegoed. Dit dubbele beltegoed is altijd en overal voor iedereen geldig. Ortel Mobile geeft aan dat dit betekent dat zij altijd 50% korting geven op hun beltegoed. U krijgt als klant namelijk altijd het dubbele van wat u gekocht had aan beltegoed. Verder kunnen klanten van Ortel Mobile altijd gratis met elkaar bellen. Dit is dus erg handig wanneer u veel mensen kent die tevens een prepaid simkaart van Ortel Mobile hebben. Ook, zo geeft Ortel Mobile aan, biedt Ortel Mobile goedkoop mobiel internet. Ook is er de mogelijkheid voor nummerbehoud bij Ortel Mobile.

Ortel Mobile klantenservice

Het is voor Ortel Mobile erg belangrijk dat hun klanten tevreden zijn over hun prepaid kaart van Ortel Mobile. Exact om deze reden heeft Ortel Mobile een zeer goedlopende klantenservice. De Ortel Mobile klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. De meest gemakkelijke manier om de Ortel Mobile klantenservice te bereiken is door te bellen met de telefonische Ortel Mobile klantenservice. De telefonische Ortel Mobile klantenservice is tijdens kantooruren te bereiken op 0900 161200. Echter, het is misschien niet eens nodig om meteen direct contact te zoeken met de telefonische Ortel Mobile klantenservice. Een groot aantal van de veelgestelde vragen staan namelijk ook op de website van de Ortel Mobile klantenservice. Tevens kunt u de Ortel Mobile klantenservice bereiken door het contactformulier op de website in te vullen. De medewerkers van de Ortel Mobile klantenservice streven ernaar om zo snel mogelijk een antwoord te geven op de vragen die u via het contactformulier naar de Ortel Mobile klantenservice stuurt. Er zijn dus een aantal verschillende manieren om de Ortel Mobile klantenservice te bereiken. Echter, het maakt niet uit welke manier u gebruikt. De Ortel Mobile klantenservice streeft er namelijk naar om u via elke weg goed te helpen.

Contact met Ortel Mobile

Openingstijden Ortel Mobile klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -22:00
Dinsdag
08:00 -22:00
Woensdag
08:00 -22:00
Donderdag
08:00 -22:00
Vrijdag
08:00 -22:00
Zaterdag
09:00 -17:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Ortel Mobile klantenservice

Contact met Ortel MobileNummer
Algemeen0900 - 161 2000

Overige contactmogelijkheden Ortel Mobile klantenservice

Ortel Mobile opzeggen

Ortel Mobile direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ortel mobile.

Ortel Mobile ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ortel Mobile? Laat ons je ervaring met Ortel Mobile weten!
Beoordeel Ortel Mobile

Adres Ortel Mobile klantenservice

Maanplein 55
Den Haag

Laat ons je ervaring met de Ortel Mobile klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Ortel Mobile klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Ortel Mobile Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Ortel Mobile klantenservice?