Sizz

 klantenservice

Over Sizz

Sizz is een virtuele provider die in februari 2011 werd opgericht in samenwerking met RTL en zich specifiek richtte op vrouwen. De samenwerking werd in april 2014 beëindigd. Na 1 juni 2014 nam Sizz geen nieuwe klanten meer aan. Sizz maakte deel uit van Vodafone. Vodafone is wereldwijd een van de grootste providers van mobiele telefoons en is een afkorting van Voice Data Fone. Onder het motto “Vodafone, power to you!” maakt het bedrijf duidelijk waar ze voor staan: opvallen door het meest bruikbaar te zijn en de klant veel macht te geven. Hun doel is om iedereen de kans te geven om met elkaar verbonden te zijn. Vodafone is een internationale marktleider op het gebied van mobiele telefonie en heeft wereldwijd 404 miljoen klanten die zij de beste dienstverlening willen aanbieden. Hiervoor is de Vodafone en Sizz klantenservice opgezet.

Contact opnemen

Via de Sizz app kunt u zelf uw telefonische zaken regelen. Door in te loggen op de Sizz app kunt u uw tegoed en verbruik zelf bekijken zonder dat u daarvoor met Sizz of Vodafone contact op hoeft te nemen. Daarnaast kunt u zelf zaken instellen voor uw mobiele nummer. In het geval dat u vragen heeft over het gebruik van Sizz of u vragen heeft die niet met het gebruik van de app op te lossen zijn, kunt u op de website met een van de medewerkers van de Sizz klantenservice chatten, die onmiddellijk antwoord geeft indien hij of zij beschikbaar is. In het geval dat de chat te druk is, kunt u ook terecht bij andere kanalen.

Social Media

Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de Web Crew stellen op de Vodafone Facebook. Deze manier van Vodafone klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Sizz bereiken via @SizzFan. Als de medewerkers van zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u de veelgestelde vragen sectie bezoeken. Hoogstwaarschijnlijk vindt u hier het antwoord op uw vraag.

Sizz Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Sizz klantenservice. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis bellen naar het nummer 1200 om kleine zaken te regelen. Indien u liever een medewerker van Sizz wil spreken, kunt u bellen naar 1201 met uw Sizz nummer of vanaf een vaste lijn naar 0900 0940 bellen. Dit telefoontje kost 45 eurocent per gesprek. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdig tussen 08:00 uur en 20:00 uur. Op zaterdag is het nummer van 08:00 uur tot 18:00 uur te bereiken. Op zondagen en feestdagen is het nummer helaas niet bereikbaar. In het gval dat u uw Simkaart wil laten blokkeren vanwege diefstal of verlies, kunt u bellen naar 0654500100. Dit nummer kost een normaal tarief van uw provider en is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Voor de status van uw bestelling kunt u bellen naar 0800 456 45 69. Dit nummer is gratis en is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur te bereiken.

Overige opties

Naast antwoord op uw vragen biedt de Sizz klantenservice u ook de mogelijkheid om een mailtje te sturen via het contactformulier. Daarnaast kunt u terecht bij alle Belcompany en Vodafone winkels bij u in de buurt om uw Sizz vragen beantwoord te krijgen. Hier kunt u dus zo even langs wippen.

Contact met Sizz

Openingstijden Sizz klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Sizz klantenservice

Contact met SizzNummer
Algemeen0900 - 0940

Overige contactmogelijkheden Sizz klantenservice

Sizz opzeggen

Sizz direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sizz.

Sizz ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Sizz? Laat ons je ervaring met Sizz weten!
Beoordeel Sizz

Adres Sizz klantenservice

Kingsfordweg 43
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Sizz klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Sizz klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Sizz Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Sizz klantenservice?