Studentmobiel

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Studentmobiel

Studentmobiel werd in het jaar 2003 in Leidschendam opgericht. Het servicepunt is nog steeds in Leidschendam gevestigd. Toen het bedrijf werd opgericht, richtte het bedrijf zich alleen op studenten. Tegenwoordig richt het zich op mensen van alle leeftijdscategorieën. Het is dus niet alleen bedoeld voor studenten. Iedereen van 18 jaar of ouder kan een bestelling bij het bedrijf plaatsen. Het motto van Studentmobiel is niet voor niets: Studentenvoordeel voor iedereen!

Diensten

Studentmobiel is een van de grootste telecom webshops van Nederland. In de online winkel kunnen klanten terecht voor mobiele toestellen. Hierbij is het mogelijk om een toestel met abonnement te kiezen, maar er zijn ook toestellen zonder abonnement te koop. Daarnaast kunnen klanten in de webshop een Sim Only kopen. Studentmobiel streeft ernaar zo laag mogelijk prijzen voor haar producten te bieden. Op de website van Studentmobiel kunt u zien wat hun huidige aanbiedingen zijn.

Studentmobiel is een officieel verkooppunt van alle Nederlandse mobiele netwerken. De netwerken die bij Studentmobiel aangeboden worden zijn onder andere: hollandsnieuwe, KPN, T-Mobile, Tele2, Simyo, Ben, Vodafone en Telfort. Het bedrijf ziet het als haar missie om de nieuwste smartphones en mobiele abonnementen tegen een scherpe prijs aan te bieden. Daarnaast staat service hoog in het vaandel. Verder heeft het bedrijf een heldere en eenvoudige website.

Contact

Studentmobiel is op verschillende manieren te bereiken. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 22.00 uur en op zondag tussen 10.00 uur en 18.00 via het telefoonnummer: 070-301 0 301. Ook heeft Studentmobiel een informatieportaal waarin klanten alle informatie kunnen vinden over bijvoorbeeld het bestellen van een product uit de webshop. Ook geeft het informatieportaal antwoord op vragen over bijvoorbeeld nummerbehoud, garantie en contractverlenging. Daarnaast kunt u in het informatieportaal informatie vinden over de betaling van het product of de reparatie ervan. Tevens kunnen klanten hun actuele orderstatus via de website raadplegen. Verder kunnen klanten met hun vragen bij de klantenservice van Studentmobiel terecht. U kunt uw e-mail richten aan info@studentmobiel.nl. Ook kunt u Studentmobiel een fax sturen. Het faxnummer van Studentmobiel is 070-322 38 64. Het servicepunt van Studentmobiel is gevestigd aan de Nieuwstraat 22, 266 AD Leidschendam. U kunt uw bestelling op dit adres afhalen op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur. Wilt u een brief schrijven aan Studentmobiel dan is dat ook mogelijk. In dat geval kunt u uw brief richten aan: Postbus 155, 2260 AD Leidschendam.

Contact met Studentmobiel

Openingstijden Studentmobiel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Studentmobiel klantenservice

Contact met StudentmobielNummer
Algemeen070-301 0 301

Overige contactmogelijkheden Studentmobiel klantenservice

Studentmobiel beoordelen

Hoe zou jij Studentmobiel beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Studentmobiel opzeggen

Studentmobiel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/studentmobiel.

Studentmobiel ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Studentmobiel? Laat ons je ervaring met Studentmobiel weten!
Beoordeel Studentmobiel

Adres Studentmobiel klantenservice

Nieuwstraat 22
Leidschendam

Laat ons je ervaring met de Studentmobiel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Studentmobiel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie