Vectone Mobile

 klantenservice

Over Vectone Mobile

Vectone Mobile is ongeveer vijftien jaar als mobiele provider actief en biedt mobiele communicatiediensten in verschillende landen in Europa. De telecomaanbieder is actief in de volgende landen: Nederland, België, Denemarken, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Polen, Portugal, Finland, Zweden en Frankrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Canary Wharf in Londen. Op dit moment zijn er ongeveer vijf miljoen klanten en is daarmee een toonaangevende mobile virtual network operator. Sinds 2009 richt Vectone Mobile zich op (inter-)nationaal bellen.

Wat levert Vectone Mobile

Vectone Mobile streeft ernaar om zowel nationale als internationale communicatie toegankelijk en betaalbaar te maken en te houden. Hierbij ligt de focus op mensen die in het buitenland wonen en werken en contact willen houden met hun geboorteland.

Bij Vectone Mobile kunnen klanten maandelijks betalen, waardoor ze niet vast zitten aan een limiet voor bellen, sms’en of surfen. Zo kunnen klanten hun tegoed online opwaarderen en vervolgens op de website de bundel uitkiezen die bij hen past of die past bij de maand die voor hen staat. De bundel kan worden besteld door eenmalig de bijbehorende code in te typen op de mobiele telefoon en op ‘bellen’ te drukken. Daarnaast heeft Vectone Mobile een gratis WiFi App waarmee klanten voor minder geld in contact kunnen blijven en wereldwijd gesprekken kunnen voeren via hun 06-nummer. Een andere service die Vectone Mobile biedt is de mogelijkheid om een lokale vaste lijn aan te vragen. Dit geeft zaken een meer gevestigd uiterlijk, terwijl de klant nog wel profiteert van de flexibiliteit die de mobiele telefoon met zich mee brengt. Tot slot kunnen klanten hun beltegoed overdragen naar ieder internationaal mobiel nummer in de wereld.

Contact

Vectone Mobile is op verschillende manieren te bereiken. De klantenservice van Vectone Mobile is zeven dagen per week van 9.00 uur tot 20.00 uur te bereiken via het telefoonnummer: 0659000222. Op dit gesprek kunnen kosten van een andere provider van toepassing zijn. Als klant van Vectone Mobile kunt u gratis vanaf uw Vectone Mobile nummer contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer: 1200. Daarnaast kunt u op de website van Vectone Mobile bij Veelgestelde Vragen onder het tabblad ‘Help’ een antwoord op de meest uiteenlopende vragen vinden. Onder hetzelfde tabblad kunt u tevens naar de klantenservice schrijven door het formulier in te vullen. De medewerkers van de klantenservice nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Het kantoor van Vectone Mobile is gevestigd op het volgende adres: Kabelweg 37, 1014 BA Amsterdam. Ook kunt u vragen stellen via sociale media. Vectone Mobile is op Twitter en op Facebook actief.

Contact met Vectone Mobile

Openingstijden Vectone Mobile klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -20:00
Dinsdag
09:00 -20:00
Woensdag
09:00 -20:00
Donderdag
09:00 -20:00
Vrijdag
09:00 -20:00
Zaterdag
09:00 -20:00
Zondag
09:00 -20:00

Telefoonnummers Vectone Mobile klantenservice

Contact met Vectone MobileNummer
Algemeen0659000222

Overige contactmogelijkheden Vectone Mobile klantenservice

Vectone Mobile opzeggen

Vectone Mobile direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vectone mobile.

Vectone Mobile ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Vectone Mobile? Laat ons je ervaring met Vectone Mobile weten!
Beoordeel Vectone Mobile

Adres Vectone Mobile klantenservice

Kabelweg 37
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Vectone Mobile klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Vectone Mobile klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Vectone Mobile Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Vectone Mobile klantenservice?