Disney Plus

Disney Plus, ook regelmatig geschreven als Disney+, is een streamingdienst die in beheer is van Disney Streaming Services, wat op zijn beurt een dochteronderneming van de Walt Disney Company is. Bij Disney Plus, dat in november 2019 in Nederland werd gelanceerd, kunt u genieten van film- en televisiecontent van de Walt Disney Studios. U kijkt via deze dienst bijvoorbeeld naar oude en nieuwe films en series. Het nieuwe materiaal is doorgaans na iets meer dan een half jaar beschikbaar via Disney Plus. Ook producties van Pixar en Marvel zijn bij deze streamingdienst te zien. U heeft de keuze uit een maandabonnement en een (relatief gezien goedkoper) jaarabonnement.

Klassiekers met hedendaagse beeldkwaliteit

Alle producties kunt u met Disney Plus niet alleen op uw televisie, maar ook op uw smartphone of tablet bekijken. Veel gebruikers noemen het brede aanbod, de exclusiviteit en de afwezigheid van reclame als grote voordelen van het gebruik van deze streamingdienst. Bovendien is de beeldkwaliteit van de producties bewerkt, waardoor zelfs de oudste klassiekers er op de hedendaagse beeldschermen goed uitzien. Ook andere titels zijn aan Disney Plus toegevoegd. Hierdoor zijn films als Star Wars en Pirates of the Caribbean niet meer bij Netflix verkrijgbaar. Disney draait overigens ook zijn eigen producties.

Contact met Disney Plus

Live ondersteuning is zeven dagen per week tussen 08.00 en 00.00 beschikbaar. De snelste hulp verkrijgt u telefonisch. U maakt gebruik van het gratis telefoonnummer 0800 0221476. Vanuit het buitenland belt u naar +31 202622124. Tevens kunt u per chat, e-mail en sociale media contact opnemen met een van de medewerkers van de klantenservice. Welk kanaal u ook gebruikt, de medewerkers van Disney Plus streven ernaar u altijd zo snel mogelijk van terugkoppeling te voorzien.

Instagram: https://www.instagram.com/disneyplusnl/?hl=nl

Openingstijden Disney Plus klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -23:59
Dinsdag
08:00 -23:59
Woensdag
08:00 -23:59
Donderdag
08:00 -23:59
Vrijdag
08:00 -23:59
Zaterdag
08:00 -23:59
Zondag
08:00 -23:59
Disney Plus

Telefoonnummer Disney Plus klantenservice

Telefoonnummer
0800 0221476
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Disney Plus klantenservice

E-mailadres Disney Plus klantenservice

E-mailadres
onbekend

Disney Plus opzeggen

Disney Plus direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/disney plus.

Disney Plus ervaringen

2 ervaringen.

0 gedachten over “Disney Plus”

  1. Heel erg leuk voor onze kleinkinderen. Dit hebben we nu een aantal maanden en ze kijken er erg graag naar.

  2. Geweldig voor de kids. Ik vind het aanbod vele malen beter dan Netflix of Videoland.

Plaats een reactie