Flying Blue

Flying Blue is een loyaliteitsprogramma van meerdere luchtvaartmaatschappijen als KLM, Air France en Transavia. Het is volledig kosteloos. Terwijl u vliegt, spaart u Miles die vervolgens grote exclusieve rewards kunnen opleveren. Deze punten kunt u inzetten voor kortingen bij volgende geboekte vluchten, maar kijk ook zeker bij de partners van Flying Blue. Flying Blue is dol op haar partners en u binnenkort ook. Shop exclusieve deals bij uw favoriete luxe winkels of hotels. Bekijk de Flying Blue website en ontdek de meeste recente aanbiedingen.

Profiteer van de vele voordelen als Flying Blue Explorer

Hoe hoger uw status is met Flying Blue, hoe meer voordelen u krijgt. Elke Flying Blue deelnemer begint als Explorer. Spaar Experience Points en ga naar het volgende niveau. De volgende status na Explorer is Silver en daarna volgt Gold. Eindig met een Platinum status en profiteer op elk level van meer voordelen en exclusieve aanbiedingen. Ga voor een Platinum en maak gebruik van de meest exclusieve aanbiedingen en deals.

Contact met Flying Blue

Het team van klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar. Telefonisch kunt u hen bereiken op +31 204747747. Dit nummer is bereikbaar op donderdag van 08.00 tot 17.30 en van zaterdag tot woensdag tussen 08.00 en 20.00. Wilt u liever online contact opnemen? Alleen als u een account op de website heeft, kunt u via knop eenvoudig een e-mail sturen.

Instagram: https://www.instagram.com/flyingblue/?hl=nl

Openingstijden Flying Blue klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Flying Blue

Telefoonnummer Flying Blue klantenservice

Telefoonnummer
+31 204747747.
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Flying Blue klantenservice

E-mailadres Flying Blue klantenservice

E-mailadres
onbekend

Flying Blue opzeggen

Flying Blue direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/flying blue.

Flying Blue ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie