Otomoto

Otomoto

Otomoto is een garagebedrijf, dat gespecialiseerd in onderhoud aan en reparaties van auto’s en motors. Het garagebedrijf is gevestigd in Ten Boer. Otomoto werkt zowel aan auto’s als motors en heeft hiervoor gescheiden ruimtes. Het uitvoeren van onderhoud en reparaties is niet het enige wat het bedrijf doet. Zo is het ook mogelijk om motors in te kopen of te verkopen bij Otomoto. Er is een grote showroom waar de motors staan opgeslagen. Tenslotte heeft Otomoto een speciale stalling, waardoor motors ‘s winters droog en veilig gestald kunnen worden.
Ook het wassen van een auto of een motor is mogelijk bij het garagebedrijf. Otomoto heeft een wasstraat, die volledig geautomatiseerd is. Daarnaast is er een wasbox, waar zowel auto’s als motors kunnen worden gewassen. Daar dient u uw auto of motor wel met de hand te wassen.
Naast deze mogelijkheden is het ook mogelijk uw auto APK te laten keuren. Voor uw auto is er tevens een speciale service, die ziet op het verschonen en controleren van uw airconditioning. Otomoto voorziet ook in de dienst Pechservice. Als uw auto gerepareerd moet worden, kunt u een leenauto van Otomoto krijgen. Tenslotte kunt u uw winterbanden of zomerbanden opslaan bij het garagebedrijf.
Speciaal voor motors zijn er nog enkele extra’s die Otomoto tevens aanbiedt. De Pechservice geldt ook voor motors. Daarnaast is er een winterstalling, is het mogelijk een revisie uit te voeren en kunt u een leenmotor krijgen indien uw motor gerepareerd moet worden of een onderhoudsbeurt nodig heeft. Tenslotte is het mogelijk om gebruikte motors te verkopen bij het garagebedrijf.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Otomoto. Allereerst is het mogelijk langs te gaan bij het garagebedrijf. Het bedrijf is gevestigd aan de Handelsweg 12, 9791 DG in Ten Boer. Mocht u telefonisch contact op willen nemen met Otomoto, is dit ook mogelijk. Het bedrijf is telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 050-3021624. Wilde u uw vraag liever stellen via social media is dit ook mogelijk. Otomoto is actief op Facebook, Twitter, Google + en Youtube. Op de website van Otomoto staat tenslotte een contactformulier. U dient de volgende gegevens in te vullen, indien u het contactformulier wenst te gebruiken: naam, adres, woonplaats, postcode, telefoonnummer, e-mailadres en onderwerp. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier. Indien u de gegevens heeft ingevuld, kunt u het formulier verzenden. Na ontvangst zal Otomoto zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Otomoto

Openingstijden Otomoto klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Otomoto klantenservice

Contact met OtomotoNummer
Algemeen050-3021624

Overige contactmogelijkheden Otomoto klantenservice

Otomoto opzeggen

Otomoto direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/otomoto.

Otomoto ervaringen

7 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Otomoto? Laat ons je ervaring met Otomoto weten!
Beoordeel Otomoto

Adres Otomoto klantenservice

Handelsweg 12
Ten Boer
Rapportcijfer Otomoto klantenservice: 8.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 7 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Otomoto klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Otomoto klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Otomoto Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Otomoto klantenservice?

7 reviews over “Otomoto”

 1. Rapportcijfer: 8

  Zeer slechte service als je met pech komt te staan. Geen hulp,niet meedenken, en reparatie komt wel na de vakantie…Op de site grote beloftes…dikke prut

 2. Rapportcijfer: 10

  Twee keer motor aangeschaft en deze ook hier in onderhoud. Fijn advies en goede prijzen.

 3. Rapportcijfer: 6.8

  Heb hier vorige week mijn zomerbanden onder laten zetten, beetje laat, maar werd goed geholpen.

 4. Rapportcijfer: 7.4

  Heb hier mijn auto laten repareren, hele goede monteurs, ik kreeg een lekker bakkie tijdens het wachten en de juffrouw achter de balie was erg vriendelijk.

 5. Rapportcijfer: 9.4

  Prima garage, nooit problemen en de prijzen zijn eerlijk. Uitstekende plek om je auto te laten repareren.