Otomoto

Otomoto

Otomoto is een garagebedrijf, dat gespecialiseerd in onderhoud aan en reparaties van auto’s en motors. Het garagebedrijf is gevestigd in Ten Boer. Otomoto werkt zowel aan auto’s als motors en heeft hiervoor gescheiden ruimtes. Het uitvoeren van onderhoud en reparaties is niet het enige wat het bedrijf doet. Zo is het ook mogelijk om motors in te kopen of te verkopen bij Otomoto. Er is een grote showroom waar de motors staan opgeslagen. Tenslotte heeft Otomoto een speciale stalling, waardoor motors ‘s winters droog en veilig gestald kunnen worden.
Ook het wassen van een auto of een motor is mogelijk bij het garagebedrijf. Otomoto heeft een wasstraat, die volledig geautomatiseerd is. Daarnaast is er een wasbox, waar zowel auto’s als motors kunnen worden gewassen. Daar dient u uw auto of motor wel met de hand te wassen.
Naast deze mogelijkheden is het ook mogelijk uw auto APK te laten keuren. Voor uw auto is er tevens een speciale service, die ziet op het verschonen en controleren van uw airconditioning. Otomoto voorziet ook in de dienst Pechservice. Als uw auto gerepareerd moet worden, kunt u een leenauto van Otomoto krijgen. Tenslotte kunt u uw winterbanden of zomerbanden opslaan bij het garagebedrijf.
Speciaal voor motors zijn er nog enkele extra’s die Otomoto tevens aanbiedt. De Pechservice geldt ook voor motors. Daarnaast is er een winterstalling, is het mogelijk een revisie uit te voeren en kunt u een leenmotor krijgen indien uw motor gerepareerd moet worden of een onderhoudsbeurt nodig heeft. Tenslotte is het mogelijk om gebruikte motors te verkopen bij het garagebedrijf.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Otomoto. Allereerst is het mogelijk langs te gaan bij het garagebedrijf. Het bedrijf is gevestigd aan de Handelsweg 12, 9791 DG in Ten Boer. Mocht u telefonisch contact op willen nemen met Otomoto, is dit ook mogelijk. Het bedrijf is telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 050-3021624. Wilde u uw vraag liever stellen via social media is dit ook mogelijk. Otomoto is actief op Facebook, Twitter, Google + en Youtube. Op de website van Otomoto staat tenslotte een contactformulier. U dient de volgende gegevens in te vullen, indien u het contactformulier wenst te gebruiken: naam, adres, woonplaats, postcode, telefoonnummer, e-mailadres en onderwerp. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier. Indien u de gegevens heeft ingevuld, kunt u het formulier verzenden. Na ontvangst zal Otomoto zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Openingstijden Otomoto klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummer Otomoto klantenservice

Telefoonnummer
050-3021624
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Otomoto klantenservice

Handelsweg 12
Ten Boer

E-mailadres Otomoto klantenservice

E-mailadres

Otomoto opzeggen

Otomoto direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/otomoto.

Otomoto ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Otomoto”

  1. Heb hier vorige week mijn zomerbanden onder laten zetten, beetje laat, maar werd goed geholpen.

  2. Heb hier mijn auto laten repareren, hele goede monteurs, ik kreeg een lekker bakkie tijdens het wachten en de juffrouw achter de balie was erg vriendelijk.

  3. Prima garage, nooit problemen en de prijzen zijn eerlijk. Uitstekende plek om je auto te laten repareren.

Plaats een reactie