ZLM Verzekeringen

 klantenservice

Over ZLM Verzekeringen

ZLM Verzekeringen is er voor iedereen die in Brabant of Zeeland woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. In ZLM vindt u een verzekeraar die voor kwaliteit gaat. Een betrouwbare partner, die zich inzet om uw schademelding snel en goed af te handelen. De lage premie gaat niet ten koste van de service. ZLM Verzkeringen is u graag snel en goed van dienst. Dat zij hierin slagen bewijst het klanttevredenheidsonderzoek. In 2013 eindigde ZLM als eerste met een gemiddeld rapportcijfer van 8,4. U ziet, de ZLM klantenservice staat altijd voor u klaar. Ze zeggen niet voor niets bij ZLM: u tevreden, wij tevreden.

Veelgestelde vragen

Bij de klantenservice van ZLM vindt u antwoord op een groot aantal veelgestelde vragen. U kunt bij de klantenservice terecht voor vragen over vergoedingen, wijzigingen, declareren en hoe u een verzekering aanvraagt. U kunt een formulier downloaden en informatie vinden die past bij uw gezinssituatie. Denk bijvoorbeeld ook aan praktische zaken als het wijzigen van uw e-mailadres of wanneer u de jaarlijkse factuur van ZLM binnen krijgt. Kunt u uw antwoorden hier niet vinden, dan kunt u contact opnemen met de ZLM klantenservice.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de ZLM klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de ZLM Facebook. Deze manier van de ZLM klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt ZLM bereiken via @ZLM. Als de medewerkers van de ZLM klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook via de telefoon proberen.

Telefonisch contact

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de ZLM klantenservice. Hiervoor belt u tijdens kantooruren naar het nummer 0113 – 238 880 voor al uw vragen. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken. Negen van de tien keer heeft u binnen vijftien seconden een medewerker aan de lijn.

Overige opties

Verder is het ook nog mogelijk om contact op te nemen met de ZLM klantenservice via email. Dit doet u door een mailtje te sturen naar info@zlm.nl of via het contactformulier. Ook kunt u een brief sturen naar het postadres van ZLM voor klachten of tips. Dit doet u door een brief te sturen naar Postbus 70, 4460 BA, Goes. Tenslotte kunt u ook een bezoek brengen aan het kantoor. Het adres van het hoofdkantoor is Cereshof 2, 4463 XH, Goes.

Contact met ZLM Verzekeringen

Openingstijden ZLM Verzekeringen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers ZLM Verzekeringen klantenservice

Contact met ZLM VerzekeringenNummer
Algemeen0113 - 238 880

Overige contactmogelijkheden ZLM Verzekeringen klantenservice

ZLM Verzekeringen opzeggen

ZLM Verzekeringen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zlm verzekeringen.

ZLM Verzekeringen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met ZLM Verzekeringen? Laat ons je ervaring met ZLM Verzekeringen weten!
Beoordeel ZLM Verzekeringen

Adres ZLM Verzekeringen klantenservice

Cereshof 2
Goes

Laat ons je ervaring met de ZLM Verzekeringen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de ZLM Verzekeringen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel ZLM Verzekeringen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de ZLM Verzekeringen klantenservice?