Flinders

 klantenservice

Over Flinders

Flinders is een Nederlandse online winkel waar u design woonmeubels en –accessoires kunt aanschaffen.
Het assortiment bestaat uit ruim 15.000 verschillende designproducten en varieert van fauteuils tot boekenkasten, en van beddengoed tot badkameraccessoires. Flinders heeft meer dan 100 design labels opgenomen in haar collectie, waarbij u kunt denken aan merken zoals Alessi, Moooi, Muuto, Kartell, Normann Copenhagen en Flos.
Naast de webwinkel heeft Flinders ook haar eigen winkel in Zaandam, waar u een ruime selectie van de designproducten die Flinders verkoopt kunt bekijken en uittesten. Tevens kunt u in de winkel terecht voor een persoonlijk interieuradvies. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een advies op locatie, waarbij een interieurarchitect bij u thuis komt kijken en samen met u een plan maakt. Voor zowel advies op locatie als een persoonlijk advies in de winkel dient u een afspraak te maken, dit kunt u via e-mail of via het afspraakformulier op de website doen. Daarbij heeft Flinders ook nog vier Flinders Cafés waar u gezond en lekker kunt eten en drinken. Het gehele interieur van de cafés is echter van Flinders en tevens te koop. In elk café vindt u een selectie van de top 10 leukste woonaccessoires van Flinders die u direct kunt kopen en meenemen.
Wanneer u online bestelt bij Flinders, kunt u de producten gratis bij u thuis laten afleveren, afhalen bij een Kiala afhaalpunt of zelf ophalen bij de Flinders winkel in Zaandam. Over het algemeen worden bestellingen dezelfde dag nog verzonden en heeft u ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis.

Contact

In het geval dat u een vraag heeft kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Flinders via telefoonnummer 020 – 3030630. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met zondag tussen 9.00 en 18.00 uur. Indien u de klantenservice liever digitaal wilt contacteren, kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, of door een e-mailbericht te sturen aan info@flinders.nl. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, Flinders is actief op zowel Facebook als Twitter.
Het hoofdkantoor en tevens de winkel van Flinders is gevestigd aan Hemkade 18 G336, 1506 PR Zaandam. De winkel is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. U kunt op maandag alleen de winkel op afspraak bezoeken. De Flinders Cafés zijn gevestigd in Amsterdam (Frederik Hendrikplantsoen 36, 1052 XS Amsterdam), Groningen Noorderplantsoen (Kruissingel 1, 9712 XN Groningen), Groningen Schuitendiep (Schuitendiep 54, 9711 TD Groningen) en in Hilversum (Kerkbrink 2, 1211 BX Hilversum).

Contact met Flinders

Openingstijden Flinders klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers Flinders klantenservice

Contact met FlindersNummer
Algemeen020 – 3030630

Overige contactmogelijkheden Flinders klantenservice

Flinders opzeggen

Flinders direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/flinders.

Flinders ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Flinders? Laat ons je ervaring met Flinders weten!
Beoordeel Flinders

Adres Flinders klantenservice

Hemkade 18 G336
Zaandam

Laat ons je ervaring met de Flinders klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Flinders klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Flinders Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Flinders klantenservice?