JS Vastgoed

Over JS vastgoed

JS Vastgoed is een makelaarskantoor dat gevestigd is in Barendrecht. Het kantoor heeft verschillende uitgangspunten. Zo zijn vriendelijkheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid de kernwaarden van het kantoor.
Op de website is een ruim aanbod opgenomen van beschikbare koop- en huurwoningen. JS Vastgoed helpt particulieren zowel bij de verkoop als de verhuur van hun huis. Op de website kunt u zoeken op locatie, provincie, plaats, wijk, straat of postcode en kunt u een prijs invullen.
Ook is JS Vastgoed gespecialiseerd in personeelshuisvesting. Om die reden is JS Vastgoed een samenwerking aangegaan met verschillende uitzendbureau’s die op zoek zijn naar personeelshuisvesting. Mocht u tijdelijk een ruimte nodig hebben voor het onderkomen van uw personeel, kunt JS Vastgoed u tevens van dienst zijn. Ook indien u woonruimte aan wilt bieden die geschikt is voor personeelshuisvesting, kunt u contact opnemen met JS Vastgoed.

Keurmerk

JS Vastgoed is aangesloten bij VBO Makelaar, Funda en Huurwoningen.nl. Daarnaast hebben bijna alle zakelijke klanten van JS Vastgoed het SKIA Keurmerk. Het SKIA Keurmerk ziet op het voldoen aan de overheidsregels die voor het verhuren van een ruimte opgesteld zijn.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen. Het kantoor is gevestigd in Barendrecht. Indien u het kantoor wilt bezoeken of aan wilt schrijven, kunt u hiervoor het volgende adres gebruiken: JS Vastgoed, Achterom 117, 2991 CP Barendrecht. Mocht u echter telefonisch contact op willen nemen met JS Vastgoed, kunt u hiervoor het telefoonnummer 010-397338 gebruiken. Ook is het mogelijk een e-mail bericht te sturen aan JS Vastgoed. U kunt uw mail bericht sturen naar info@jsvastgoed.nl.
Tenslotte kunt u via de website van JS Vastgoed in contact komen met het kantoor. Op de website is een contactformulier opgenomen. U dient hier uw voornaam, achternaam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mailadres en opmerkingen in te vullen. Ook dient er een verificatie plaats te vinden. Dit gebeurt door middel van een code. Indien u alle gegevens heeft ingevuld, kunt u het formulier verzenden. Vervolgens zal JS Vastgoed zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Openingstijden JS Vastgoed klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
JS Vastgoed

Telefoonnummer JS Vastgoed klantenservice

Telefoonnummer
010-397338
Belkosten
Lokaal tarief

Adres JS Vastgoed klantenservice

Achterom 117
Barendrecht

E-mailadres JS Vastgoed klantenservice

E-mailadres

JS Vastgoed opzeggen

JS Vastgoed direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/js vastgoed.

JS Vastgoed ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie