JS Vastgoed

 klantenservice

Over JS vastgoed

JS Vastgoed is een makelaarskantoor dat gevestigd is in Barendrecht. Het kantoor heeft verschillende uitgangspunten. Zo zijn vriendelijkheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid de kernwaarden van het kantoor.
Op de website is een ruim aanbod opgenomen van beschikbare koop- en huurwoningen. JS Vastgoed helpt particulieren zowel bij de verkoop als de verhuur van hun huis. Op de website kunt u zoeken op locatie, provincie, plaats, wijk, straat of postcode en kunt u een prijs invullen.
Ook is JS Vastgoed gespecialiseerd in personeelshuisvesting. Om die reden is JS Vastgoed een samenwerking aangegaan met verschillende uitzendbureau’s die op zoek zijn naar personeelshuisvesting. Mocht u tijdelijk een ruimte nodig hebben voor het onderkomen van uw personeel, kunt JS Vastgoed u tevens van dienst zijn. Ook indien u woonruimte aan wilt bieden die geschikt is voor personeelshuisvesting, kunt u contact opnemen met JS Vastgoed.

Keurmerk

JS Vastgoed is aangesloten bij VBO Makelaar, Funda en Huurwoningen.nl. Daarnaast hebben bijna alle zakelijke klanten van JS Vastgoed het SKIA Keurmerk. Het SKIA Keurmerk ziet op het voldoen aan de overheidsregels die voor het verhuren van een ruimte opgesteld zijn.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen. Het kantoor is gevestigd in Barendrecht. Indien u het kantoor wilt bezoeken of aan wilt schrijven, kunt u hiervoor het volgende adres gebruiken: JS Vastgoed, Achterom 117, 2991 CP Barendrecht. Mocht u echter telefonisch contact op willen nemen met JS Vastgoed, kunt u hiervoor het telefoonnummer 010-397338 gebruiken. Ook is het mogelijk een e-mail bericht te sturen aan JS Vastgoed. U kunt uw mail bericht sturen naar info@jsvastgoed.nl.
Tenslotte kunt u via de website van JS Vastgoed in contact komen met het kantoor. Op de website is een contactformulier opgenomen. U dient hier uw voornaam, achternaam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mailadres en opmerkingen in te vullen. Ook dient er een verificatie plaats te vinden. Dit gebeurt door middel van een code. Indien u alle gegevens heeft ingevuld, kunt u het formulier verzenden. Vervolgens zal JS Vastgoed zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met JS Vastgoed

Openingstijden JS Vastgoed klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers JS Vastgoed klantenservice

Contact met JS VastgoedNummer
Algemeen010-397338

Overige contactmogelijkheden JS Vastgoed klantenservice

JS Vastgoed opzeggen

JS Vastgoed direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/js vastgoed.

JS Vastgoed ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met JS Vastgoed? Laat ons je ervaring met JS Vastgoed weten!
Beoordeel JS Vastgoed

Adres JS Vastgoed klantenservice

Achterom 117
Barendrecht

Laat ons je ervaring met de JS Vastgoed klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de JS Vastgoed klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel JS Vastgoed Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de JS Vastgoed klantenservice?