Scholten Vastgoed

Over Scholten Vastgoed

Scholten Vastgoed is een middelgroot kantoor in de vastgoedmanagementbranche, waar persoonlijke communicatie en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Het kantoor is gevestigd aan de Willem de Zwijgerlaan te Amsterdam. Naast Scholten Vastgoed bevindt zich op dit kantoor ook Scholten Makelaars.

Specialisaties

Op het gebied van vastgoedmanagement specialiseert Scholten Vastgoed zich op vijf deelgebieden. Scholten Vastgoed biedt diensten aan op het gebied van administratief en financieel beheer, technisch beheer, bestuurlijk beheer, projectmanagement en algemeen management en beheer. Of het nu gaat om het opstellen van huurovereenkomsten, het verzorgen van een boekhouding of het begeleiden van een renovatie, Scholten Vastgoed is van alle markten thuis.

Contact

Er kan gemakkelijk contact worden opgenomen met Scholten Vastgoed. Ten eerste kan er telefonisch contact worden opgenomen via het telefoonnummer 020-6890505. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar beheer@scholten.nl. Op www.scholtenvastgoed.nl kunnen klanten gemakkelijk inloggen op het speciale klantenportaal. Geïnteresseerden kunnen hier via een online formulier een offerte aanvragen. Ook vindt u op deze website overige informatie omtrent de diensten die Scholten Vastgoed aanbiedt en referenties over het werk van Scholten Vastgoed.
U kunt er daarnaast voor kiezen het kantoor te bezoeken aan de Willem de Zwijgerlaan 119-123 te Amsterdam. Mocht u het kantoor wensen te bezoeken, dan kunt u op www.scholtenvastgoed.nl een link vinden via welke u de exacte locatie van het kantoor op een kaart kunt bekijken. Mocht u Scholten Vastgoed willen aanschrijven, dan kunt u uw brief adresseren aan Scholten Vastgoed B.V., Willem de Zwijgerlaan 119-123, 1056 JK Amsterdam.

Openingstijden Scholten Vastgoed klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Scholten Vastgoed

Telefoonnummer Scholten Vastgoed klantenservice

Telefoonnummer
020-6890505
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Scholten Vastgoed klantenservice

Willem de Zwijgerlaan 119-123
Amsterdam

E-mailadres Scholten Vastgoed klantenservice

E-mailadres

Scholten Vastgoed opzeggen

Scholten Vastgoed direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/scholten vastgoed.

Scholten Vastgoed ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “Scholten Vastgoed”

  1. Vriendelijk bedankt voor de contactgegevens, top website is dit! Geen vaag gedoe, gewoon de informatie die je nodig hebt. Nogmaals dank.

  2. Graag word ik teruggebeld, ik kan jullie telefoonnummer niet vinden.

  3. Uitstekend bedrijf, de problemen worden altijd snel verholpen zonder gedoe. Woon hier nog steeds met heel veel plezier.

Plaats een reactie