Woononline

 klantenservice

Woononline is de webwinkel van Woon, een lifestyle centrum met fysieke winkels in Alkmaar en Utrecht. Woon werd in 2005 opgericht als WoonOutlet in Alkmaar. Hier werd de collectie van ruim zestig verschillende fabrikanten verkocht volgens een shop-in-shop concept. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een compleet lifestyle centrum dat een zeer uitgebreide eigen collectie aanbiedt. De items worden verzameld van over de hele wereld en maken de winkel tot een plek waar u terecht kunt voor leuke woonitems, maar ook voor een compleet nieuw interieur. U vindt hier meer dan 12.000 woonartikelen in een sfeer die garant staat voor een flinke dosis inspiratie.

Divers en betaalbaar

Het assortiment bij Woon is zeer divers en er wordt gegarandeerd dat u de laagste prijs betaalt. Als u de fysieke winkels bezoekt, kunt u tijdens het shoppen ook terecht in het café dat zich in de winkel bevindt. De webshop Woononline maakt het u nog makkelijker, want hier kunt u al uw aankopen thuis vanuit uw luie stoel doen. Op Woononline vindt u eveneens een zeer ruim assortiment, waarvan sommige artikelen zelfs uitsluitend in de webshop te koop zijn. Een eigen bezorgdienst zorgt ervoor dat uw bestelling in goede orde bij u thuis wordt afgeleverd.

Contact

Als u vragen heeft over een artikel kunt u die direct online stellen bij het artikel zelf. U kunt ook telefonisch contact opnemen. De vestiging in Alkmaar is bereikbaar op telefoonnummer 072-5205700, op maandag van 12:00 tot 17:30 uur, donderdag van 9:30 tot 21:00 uur, zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur, zondag van 12:00 tot 17:00 uur en de overige dagen van 9:30 tot 17:30 uur.
De vestiging in Utrecht is bereikbaar op telefoonnummer 030-2413161, op maandag van 12:00 tot 17:30 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 17:30 uur, vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.
U kunt ook contact opnemen via het invulformulier op de website. Daarnaast is Woononline te vinden op diverse sociale media.

Instagram: https://www.instagram.com/woononline/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/woononlineNL/

Contact met Woononline

Openingstijden Woononline klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Woononline klantenservice

Contact met WoononlineNummer
Algemeen072-5205700

Overige contactmogelijkheden Woononline klantenservice

Woononline opzeggen

Woononline direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/woononline.

Woononline ervaringen

8 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Woononline? Laat ons je ervaring met Woononline weten!
Beoordeel Woononline

Adres Woononline klantenservice

Koedijkerstraat 22
1823 CR Alkmaar
Rapportcijfer Woononline klantenservice: 7.7

Rapportcijfer is gebaseerd op 8 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Woononline klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Woononline klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Woononline Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Woononline klantenservice?

8 reviews over “Woononline”

 1. Rapportcijfer: 2

  Mijn ervaring is heel slecht met Woononline en ik kan iedereen aanraden deze winkel te vermijden. Ruim een half jaar geleden in de winkel geweest en een bestelling geplaatst met aanbetaling voor over een half jaar. Dit zodat we zeker zijn dat alle meubels voor ons nieuwe huis op tijd zijn. Vervolgens word een half jaar later maar de helft van de bestelling geleverd en moet ik zelf continu achter de andere helft van mijn bestelling aan. Blijkt dat zij de producten uit mijn bestelling al verkocht hebben en er enkel een showroom model over is, schofterig! Uiteindelijk de andere helft maar geannuleerd. Daarnaast was de eettafel beschadigd, hiervoor zou ik 15% compensatie ontvangen. Tot op heden, ruim 20 dagen na veel contact tussendoor nog steeds niets ontvangen. De klantenservice “kan niets doen” om de terugbetaling in voortgang te zetten. Werkelijk absurd, rot bedrijf!

 2. Rapportcijfer: 7.8

  Leuk assortiment, ik koop hier regelmatig leuke spullen. Prima service en snelle verzending.

 3. Rapportcijfer: 9.4

  Afgelopen week hebben we hier een nieuwe bank gekocht met koudschuim erin. Dit zit heel erg lekker. We zijn de bank eerst gaan bekijken in 1 van de 2 winkels.

 4. Rapportcijfer: 9.2

  Handige webshop, leuke decoratie spullen en mooie meubels. Groet, Volkert.

 5. Rapportcijfer: 7.6

  Ontzettend leuke meubels, tegenwoordig hoef je je huis niet meer uit om je huis in te richten. Echt een webshop met een breed assortiment.

 6. Rapportcijfer: 8.8

  Hele goede aanbiedingen. Onlangs een nieuwe salontafel met stoelen gekocht. Een webshop om in de gaten te houden.

 7. Rapportcijfer: 8

  Heb veel inspiratie opgedaan bij woononline en heb de woonkamer leuk opnieuw kunnen inrichten, ben erg blij met alle spulletjes en ook met de prijs en levering. Nogmaals bedankt.

 8. Rapportcijfer: 8.8

  Geweldige webshop, een heel breed assortiment en we zijn hier bijna voor alle spullen geslaagd. We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en hebben bijna alle nieuwe spulletjes op WoonOnline besteld. Heel fijn.