Yumeko

 klantenservice

Over Yumeko

Yumeko is een Nederlandse online winkel voor eco bed- en badgoed. Het idee voor de webwinkel ontstond in 2009 toen oprichters Stephan Zeijlemaker en Rob van den Dool allebei de mening deelden dat het bedrijfsleven en de productie van bijvoorbeeld beddengoed veel duurzamer en milieuvriendelijker kon. In 2010 opende Yumeko haar digitale deuren. De naam ‘Yumeko’ komt uit het Japans en betekent ‘droomkind’ of ‘droommeisje’, wat natuurlijk erg toepasselijk is op het bedrijf, omdat zij beddengoed verkoopt. Maar natuurlijk zit ook het woord ‘eko’ erin, wat op haar beurt ook weer van toepassing is op de producten die Yumeko verkoopt, ze zijn namelijk allemaal ecologisch geproduceerd.
De missie van Yumeko is om de wereld slapend te veranderen. Zij vindt dat onnodig veel producten op een manier worden gemaakt die slecht is voor mens, dier en milieu. Dezelfde producten zouden namelijk volgens Yumeko ook op een verantwoorde en betaalbare manier geproduceerd kunnen worden. Het bedrijf is ervan overtuigd dat als meer bedrijven en consumenten voor ecologische producten kiezen, er pas echt een maatschappelijke verandering teweeggebracht kan worden. Immers, als er meer vraag ontstaat, zullen steeds meer fabrikanten hieraan willen voldoen.
Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. U betaalt geen verzendkosten. Producten zoals matrassen hebben een langere levertijd, de klantenservice neemt in zulke gevallen contact met u op over de verwachte leverdatum. U kunt er tevens voor kiezen om uw bestelling op het kantoor van Yumeko in Amsterdam te laten bezorgen en het zelf af te halen.

Contact

In het geval dat u een vraag heeft, kunt u altijd de klantenservice van Yumeko per telefoon bereiken op telefoonnummer 020 – 7549122. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Indien u Yumeko liever digitaal wilt contacteren, dan kunt u dit doen door het web formulier op de website in te vullen of door een e-mailbericht te sturen naar klantenservice@yumeko.nl. De klantenservice zal zo spoedig mogelijk uw bericht beantwoorden en streeft ernaar dit in ieder geval binnen 24 uur te doen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, de klantenservice van Yumeko is actief op zowel Facebook als Twitter. In het geval dat u uw bestelling wilt retourneren (en dit bijvoorbeeld geen matras is), kunt u uw bestelling terug sturen aan Yumeko, Antwoordnummer 2096, 4100 VB Culemborg.
Het hoofdkantoor van Yumeko is gevestigd op Herengracht 418 sous, 1017 BZ Amsterdam.

Contact met Yumeko

Openingstijden Yumeko klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:30
Dinsdag
09:00 -17:30
Woensdag
09:00 -17:30
Donderdag
09:00 -17:30
Vrijdag
09:00 -17:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Yumeko klantenservice

Contact met YumekoNummer
Algemeen020 – 7549122

Overige contactmogelijkheden Yumeko klantenservice

Yumeko opzeggen

Yumeko direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/yumeko.

Yumeko ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Yumeko? Laat ons je ervaring met Yumeko weten!
Beoordeel Yumeko

Adres Yumeko klantenservice

Herengracht 418 sous
Amsterdam
Rapportcijfer Yumeko klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Yumeko klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Yumeko klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Yumeko Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Yumeko klantenservice?

1 reviews over “Yumeko”

 1. Rapportcijfer: 8

  wil een bestelling matras opgeven – kan niet inloggen omdat ‘wachtwoord’ is vergeten – kan niet betalen na aanmaak nieuw account, omdat al een account bestaat – u mag mij gerust een compensatie-korting geven om al dat tijdverlies….om door te gaan?

  Leopold Denys / e-mail denise.moereels@skynet.be
  August Marcelstraat 11
  9300 Aalst
  België