Yumeko

Over Yumeko

Yumeko is een Nederlandse online winkel voor eco bed- en badgoed. Het idee voor de webwinkel ontstond in 2009 toen oprichters Stephan Zeijlemaker en Rob van den Dool allebei de mening deelden dat het bedrijfsleven en de productie van bijvoorbeeld beddengoed veel duurzamer en milieuvriendelijker kon. In 2010 opende Yumeko haar digitale deuren. De naam ‘Yumeko’ komt uit het Japans en betekent ‘droomkind’ of ‘droommeisje’, wat natuurlijk erg toepasselijk is op het bedrijf, omdat zij beddengoed verkoopt. Maar natuurlijk zit ook het woord ‘eko’ erin, wat op haar beurt ook weer van toepassing is op de producten die Yumeko verkoopt, ze zijn namelijk allemaal ecologisch geproduceerd.
De missie van Yumeko is om de wereld slapend te veranderen. Zij vindt dat onnodig veel producten op een manier worden gemaakt die slecht is voor mens, dier en milieu. Dezelfde producten zouden namelijk volgens Yumeko ook op een verantwoorde en betaalbare manier geproduceerd kunnen worden. Het bedrijf is ervan overtuigd dat als meer bedrijven en consumenten voor ecologische producten kiezen, er pas echt een maatschappelijke verandering teweeggebracht kan worden. Immers, als er meer vraag ontstaat, zullen steeds meer fabrikanten hieraan willen voldoen.
Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. U betaalt geen verzendkosten. Producten zoals matrassen hebben een langere levertijd, de klantenservice neemt in zulke gevallen contact met u op over de verwachte leverdatum. U kunt er tevens voor kiezen om uw bestelling op het kantoor van Yumeko in Amsterdam te laten bezorgen en het zelf af te halen.

Contact

In het geval dat u een vraag heeft, kunt u altijd de klantenservice van Yumeko per telefoon bereiken op telefoonnummer 020 – 7549122. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Indien u Yumeko liever digitaal wilt contacteren, dan kunt u dit doen door het web formulier op de website in te vullen of door een e-mailbericht te sturen naar klantenservice@yumeko.nl. De klantenservice zal zo spoedig mogelijk uw bericht beantwoorden en streeft ernaar dit in ieder geval binnen 24 uur te doen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, de klantenservice van Yumeko is actief op zowel Facebook als Twitter. In het geval dat u uw bestelling wilt retourneren (en dit bijvoorbeeld geen matras is), kunt u uw bestelling terug sturen aan Yumeko, Antwoordnummer 2096, 4100 VB Culemborg.
Het hoofdkantoor van Yumeko is gevestigd op Herengracht 418 sous, 1017 BZ Amsterdam.

Openingstijden Yumeko klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Yumeko

Telefoonnummer Yumeko klantenservice

Telefoonnummer
020 – 7549122
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Yumeko klantenservice

Herengracht 418 sous
Amsterdam

E-mailadres Yumeko klantenservice

Yumeko opzeggen

Yumeko direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/yumeko.

Yumeko ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie