Hӧcker

 klantenservice

Over Hӧcker

Hӧcker is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Amsterdam. Bij Hӧcker werken er ongeveer 35 advocaten. Hӧcker focust zich voornamelijk op de belangen van de client. Het kantoor staat zowel kleine, grote als internationale bedrijven bij. Het zijn met name bedrijven die het kantoor als cliënt heeft.
Hӧcker heeft verschillende specialisaties, waaronder: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht, vastgoedrecht & omgevingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, ICT, fraude en reis & recreatie.

Transacties

Daarnaast is het kantoor gespecialiseerd in de begeleiding bij transacties. Daarbij maakt het niet uit of het om grote, nationaal of internationaal opererende bedrijven gaat of om het midden-segment. Hӧcker heeft de beschikking over verschillende advocaten die alle facetten van een transactie gezamenlijk kunnen begeleiden, waardoor de client snel en effectief kan worden voorzien van juridisch advies. De aanleiding voor de inschakeling van Hӧcker advocaten kan ontstaan door een fusie of overname, joint ventures, het opzetten van samenwerkingsverbanden binnen beursgenoteerde vennootschappen, doorstart uit een faillissement, leveraged buyouts, management buy out of buy in, private equity participaties.

Waarheidsvinding

Voor het starten van een procedure is het vinden van de waarheid van wezenlijk belang. Hӧcker heeft dan ook een samenwerkingsverband met Grant Thornton, een onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is op het gebied van forensische onderzoeken. Daarom kunnen de clienten Hӧcker tevens inschakelen voor het geval dat zij er sprake is van: een werknemer die fraudeert, misbruik van royalties, asset tracing and recovery, omkoping, corruptie en integriteit, E-discovery, governance vraagstukken, fraude- en integriteitsonderzoeken, collectieve acties, post acquisition geschillen en beroepsaansprakelijkheid.

Procederen

De advocaten van Hӧcker worden goed opgeleid, waardoor zij gespecialiseerd worden in het voeren van procedures en het adviseren bij geschillen. Indien een geschil tot een procedure komt, doet Hӧcker er alles aan om de procedure te winnen. Het is echter niet altijd noodzakelijk om een procedure aan te spannen bij de rechter. Indien het conflict beslecht kan worden door middel van een mediation traject, is Hӧcker daar dan ook in gespecialiseerd. Naast mediation is Hӧcker kundig in corporate litigation, commercial litigation en arbitrage.

Publicaties

Naast juridische bijstand geeft Hӧcker ook tips voor juridische zaken door de publicatie van verschillende stukken. Om een aantal voorbeelden te geven; Martyn Top heeft een tekst gepubliceerd over veel gemaakte fouten in arbeidsovereenkmsten. Paul Jongen en Marnix van den Bergh hebben een aantal aanwijzingen gegeven met betrekking tot aandeelhoudersovereenkomsten. Ook hebben Jacqueline Seignette en Marijn Kingma een overzicht gemaakt van de meest relevante auteursrechtelijke jurisprudentie van 2014. Deze publicaties zijn allemaal te vinden op de website van Hӧcker.

Contact

Hӧcker is gevestigd aan de Van Eeghenstraat 98, 1071 GL Amsterdam. De klantenservice van Hӧcker is te bereiken op 020-5777700. Ook kan er contact worden opgenomen middels de email, emails kunnen verzonden worden naar info@Hӧcker.nl .

Contact met Hӧcker

Openingstijden Hӧcker klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Hӧcker klantenservice

Contact met HӧckerNummer
Algemeen020-5777700

Overige contactmogelijkheden Hӧcker klantenservice

Hӧcker opzeggen

Hӧcker direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hӧcker.

Hӧcker ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Hӧcker? Laat ons je ervaring met Hӧcker weten!
Beoordeel Hӧcker

Adres Hӧcker klantenservice

Van Eeghenstraat 98
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Hӧcker klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Hӧcker klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Hӧcker Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Hӧcker klantenservice?