Kempen & Co

 klantenservice

Over Kempen & Co

Kempen & Co is een gespecialiseerde zakenbank en vermogensbeheerder met excellente resultaten in de sectoren waar ze thuis in zijn. De bank werd in 1903 in Amsterdam opgericht door Arines Johannes Kempen. In hun eigen woorden: “we doen niet alles, maar wat we doen, doen we beter dan wie dan ook.” Kempen & Co wil beter zijn dan andere financiële dienstverleners op nationaal en internationaal niveau. De ambitie van Kempen & Co is om binnen hun disciplines een speler van wereldklasse te zijn en duurzame relaties met hun cliënten te onderhouden. Mede door deze doelstellingen hoort een goede klantenservice bij het imago van Kempen & Co, en daar voldoen ze dan ook aan.

Organisaties

Voordat u als klant contact op neemt met de Kempen & Co klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt bij de verschillende organisaties die onder Kempen & Co vallen zodat u zeker weet of uw specifieke vraag bij de goede organisatie terecht is gekomen. Zo is er Kempen & Co N.V., het hoofdkantoor, maar ook Kempen Capital Management N.V., Kempen & Co Corporate Finance B.V., Kempen & Co Securities en Kempen Investments B.V. Daarnaast zijn er nog twee kantoren in Schotland en in New York. Let dus goed up waar uw vraag betrekking op heeft en verdiep u hier van tevoren in! Heeft u een algemene vraag voor het hoofdkantoor? In dat geval kunt u contact opnemen met de Kempen & Co N.V. klantenservice.

Contact

U kunt met de Kempen & Co klantenservice contact opnemen door gebruik te maken van het van de adressen die op de contact pagina weergegeven staan. Dit kan voor van alles zijn: mocht u de informatie die u zoekt niet op de website van Kempen & Co kunnen vinden, dan kunt u de klantenservice gerust bellen.

Telefoon en fax

U kunt het nummer van de Kempen & Co klantenservice bellen om direct met een medewerker te kunnen spreken. Hiervoor belt u het telefoonnummer 020 – 348 8000. Daarnaast kunt u ook een fax sturen naar 020 – 348 8400 met al uw vragen betreffende de Kempen & Co bank.

Postadres

Als laatste kunt u ook via de post contact opnemen met de Kempen & Co klantenservice. U kunt hen een brief sturen naar het hoofdkantoor in Nederland onder: Postbus 75666, 1070 AR Amsterdam. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een bezoek te brengen aan het hoofdkantoor. Het hoofdkantoor bevindt zich op de Beethovenstraat 300, 1077 WZ, Amsterdam.

Contact met Kempen & Co

Openingstijden Kempen & Co klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Kempen & Co klantenservice

Contact met Kempen & CoNummer
Algemeen020 - 348 80 00

Overige contactmogelijkheden Kempen & Co klantenservice

Kempen & Co opzeggen

Kempen & Co direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kempen & co.

Kempen & Co ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Kempen & Co? Laat ons je ervaring met Kempen & Co weten!
Beoordeel Kempen & Co

Adres Kempen & Co klantenservice

Beethovenstraat 300
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Kempen & Co klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Kempen & Co klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Kempen & Co Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Kempen & Co klantenservice?