Theodoor Gilissen

 klantenservice

Over Theodoor Gilissen

Theodoor Gilissen  is een private bank zich richt op beleggen, finacniele planning, inkomens- en vermogensstructurering en financieren. De bank biedt diensten op het gebied van beleggen en vermogensplanning aan vermogende particulieren en stichtingen en verenigingen. Theodoor Gilissen Bankiers werd opgericht op 1 februari 1881, wat betekent dat de bank al meer dan 130 jaar bestaat. Het werd opgericht door Theodorus Antonius Josephus Gillissen. De bank was tot 1962 een zelfstandige firma, daarna werd het een N.V. Vijf jaar later werd Theodoor Gilissen onderdeel van Bank Mees en Hope. Later werd dit MeesPierson en MeesPierson viel onder ABN AMRO. In 1997 verkocht ABN AMRO MeesPierson aan Fortis. Theodoor Gilissen ging zodoende ook naar Fortis. Zes jaar later, in 2003 werd Theodoor Gilissen doorverkocht aan KBL European Private Bankers. In 2005 kwam Effectenbank Stroeve in handen van KBL European Private Bankers. Deze en Theodoor Gilissen fuseerden en gingen verder onder de naam Theodoor Gilissen. Hieronder vindt u meer informatie over de klantenservice van Theodoor Gilissen en hoe u contact op kan nemen met deze private bank.

Theodoor Gilissen klantenservice en contact met Theodoor Gilissen

Theodoor Gilissen hecht veel waarde aan haar klanten en dus ook aan de klantenservice. Op de website kunnen klanten inloggen op het zogeheten Mijn Gilissen. Hier kunt u uw online vermogensoverzicht raadplegen en andere bankzaken afhandelen. Naast de website kunt u ook een app installeren op uw iPad en/of iPhone. Hierdoor heeft u altijd overal toegang tot uw effectenportefeuille, actueel financieel nieuws, nota’s et cetera. Deze app is exclusief ontwikkeld voor klanten van Theodoor Gilissen. Als u problemen heeft met online inloggen kunt u de klantenservice bellen op het nummer +31 (0)20 527 66 66. Theodoor Gilissen is bovendien te vinden op verschillende sociale media. Zo is de bank te vinden op Twitter en op Facebook. Als u wilt dat de klantenservice van Theodoor Gilissen met u contact opneemt, dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid. Dit kan door het versturen van het contactformulier op de website. Verder is er niet één telefoonnummer van Theodoor Gilissen, maar is dit ingedeeld naar het soort klant. Zo is er een nummer speciaal voor particulieren en ondernemers, maar ook voor stichtingen, verenigingen en (religieuze) instellingen. Ditzelfde geldt voor email. Er staat bij deze telefoonnummers niet vermeld of het om klantenservice gaat, maar u kunt er wel contact mee opnemen om nader kennis te maken.

Theodoor Gilissen bezoeken

Het is goed mogelijk dat u er misschien over denkt om klant te worden, maar dat u de online klantenservice toch wat afstandelijk vindt. Dan kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan de kantoren van Theodoor Gilissen! Het hoofdkantoor van Theodoor Gilissen is gevestigd op de Keizersgracht 617 in Amsterdam. Daarnaast heeft de private bank ook nog kantoren in Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Contact met Theodoor Gilissen

Openingstijden Theodoor Gilissen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Theodoor Gilissen klantenservice

Contact met Theodoor GilissenNummer
Algemeen020 - 527 60 00

Overige contactmogelijkheden Theodoor Gilissen klantenservice

Theodoor Gilissen opzeggen

Theodoor Gilissen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/theodoor gilissen.

Theodoor Gilissen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Theodoor Gilissen? Laat ons je ervaring met Theodoor Gilissen weten!
Beoordeel Theodoor Gilissen

Adres Theodoor Gilissen klantenservice

Keizersgracht 617
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Theodoor Gilissen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Theodoor Gilissen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Theodoor Gilissen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Theodoor Gilissen klantenservice?