Theodoor Gilissen

Over Theodoor Gilissen

Theodoor Gilissen  is een private bank zich richt op beleggen, finacniele planning, inkomens- en vermogensstructurering en financieren. De bank biedt diensten op het gebied van beleggen en vermogensplanning aan vermogende particulieren en stichtingen en verenigingen. Theodoor Gilissen Bankiers werd opgericht op 1 februari 1881, wat betekent dat de bank al meer dan 130 jaar bestaat. Het werd opgericht door Theodorus Antonius Josephus Gillissen. De bank was tot 1962 een zelfstandige firma, daarna werd het een N.V. Vijf jaar later werd Theodoor Gilissen onderdeel van Bank Mees en Hope. Later werd dit MeesPierson en MeesPierson viel onder ABN AMRO. In 1997 verkocht ABN AMRO MeesPierson aan Fortis. Theodoor Gilissen ging zodoende ook naar Fortis. Zes jaar later, in 2003 werd Theodoor Gilissen doorverkocht aan KBL European Private Bankers. In 2005 kwam Effectenbank Stroeve in handen van KBL European Private Bankers. Deze en Theodoor Gilissen fuseerden en gingen verder onder de naam Theodoor Gilissen. Hieronder vindt u meer informatie over de klantenservice van Theodoor Gilissen en hoe u contact op kan nemen met deze private bank.

Theodoor Gilissen klantenservice en contact met Theodoor Gilissen

Theodoor Gilissen hecht veel waarde aan haar klanten en dus ook aan de klantenservice. Op de website kunnen klanten inloggen op het zogeheten Mijn Gilissen. Hier kunt u uw online vermogensoverzicht raadplegen en andere bankzaken afhandelen. Naast de website kunt u ook een app installeren op uw iPad en/of iPhone. Hierdoor heeft u altijd overal toegang tot uw effectenportefeuille, actueel financieel nieuws, nota’s et cetera. Deze app is exclusief ontwikkeld voor klanten van Theodoor Gilissen. Als u problemen heeft met online inloggen kunt u de klantenservice bellen op het nummer +31 (0)20 527 66 66. Theodoor Gilissen is bovendien te vinden op verschillende sociale media. Zo is de bank te vinden op Twitter en op Facebook. Als u wilt dat de klantenservice van Theodoor Gilissen met u contact opneemt, dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid. Dit kan door het versturen van het contactformulier op de website. Verder is er niet één telefoonnummer van Theodoor Gilissen, maar is dit ingedeeld naar het soort klant. Zo is er een nummer speciaal voor particulieren en ondernemers, maar ook voor stichtingen, verenigingen en (religieuze) instellingen. Ditzelfde geldt voor email. Er staat bij deze telefoonnummers niet vermeld of het om klantenservice gaat, maar u kunt er wel contact mee opnemen om nader kennis te maken.

Theodoor Gilissen bezoeken

Het is goed mogelijk dat u er misschien over denkt om klant te worden, maar dat u de online klantenservice toch wat afstandelijk vindt. Dan kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan de kantoren van Theodoor Gilissen! Het hoofdkantoor van Theodoor Gilissen is gevestigd op de Keizersgracht 617 in Amsterdam. Daarnaast heeft de private bank ook nog kantoren in Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Openingstijden Theodoor Gilissen klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Theodoor Gilissen

Telefoonnummer Theodoor Gilissen klantenservice

Telefoonnummer
020 - 527 60 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres Theodoor Gilissen klantenservice

Keizersgracht 617
Amsterdam

E-mailadres Theodoor Gilissen klantenservice

E-mailadres

Theodoor Gilissen opzeggen

Theodoor Gilissen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/theodoor gilissen.

Theodoor Gilissen ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie