Philips

 klantenservice

Over Philips

Philips is de afkorting van het populaire Nederlandse technologieconcern Koninklijke Philips NV.

Het bedrijf richt zich op technologische innovatie op verschillende vlakken. Van de gezondheidszorg, waar ze marktleider zijn op het gebied van cardiologische zorg, tot consumenten-levensstijl en verlichting. Energiezuinige en innovatieve nieuwe producten verzinnen is een van de kerndoelen van dit diverse en succesvolle bedrijf.

In 1891 werd Philips & Co. opgericht door Gerard Philips samen met zijn vader Frederik in Eindhoven. Het allereerste product van Philips dat toen werd ontwikkeld waren de gloeilampen. Een paar jaar later kwam ook Anton Philips de jonge onderneming versterken, die een groot commercieel talent bleek. Samen met zijn broer Gerard, die zich stortte op technologische ontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek, bleken ze een gouden duo. Binnen een paar jaar behoorde Philips tot de grootste producenten van gloeilampen ter wereld.

In 1914 werd het eerste Philips onderzoekscentrum opgericht, waardoor innovaties zoals röntgen en radiotechnologie werd geïntroduceerd. Productontwikkeling stond bij dit laboratorium voorop. Vanaf toen was de revolutie die Philips introduceerde niet meer te stoppen en bedacht het producten die nu niet meer weg te denken zijn uit het dagelijks leven. Zo was Philips betrokken bij de eerste experimenten met radio’s en televisietoestellen, brachten ze het eerste elektrische scheerapparaat de Philishave op de markt, richtten ze de succesvolle muziekmaatschappij PolyGram op, introduceerden ze zowel de cd als de dvd en richten ze de voetbalclub PSV op.

Philips Klantenservice

Zijn er problemen met uw apparatuur, of heeft u andere vragen met betrekking tot Philips? De Philips klantenservice staat voor u klaar! Op de Service & Reparatie pagina kunt u zoeken tussen veel gestelde vragen en eerst kijken of u het zelf makkelijk kunt oplossen. U kunt zoeken per product en daarbinnen de tien meest gestelde vragen bekijken. Ook vindt u hier handleidingen, software upgrades en andere losse documenten die van belang kunnen zijn bij dit product.

Als uw product defect is, kunt u naar de aparte omruil & reparatieservice pagina gaan om snel en eenvoudig een product aan te melden voor service. De regeling wat betreft de service verschilt per product, waardoor u eerst de mogelijkheid wordt gegeven om op uw modelnummer te zoeken. Zo kunt u makkelijk controleren welke voorwaarden voor uw product gelden.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever een van de deskundige Philips medewerkers, of heeft u een overige vraag of verzoek, neem dan contact met de Philips klantenservice op. Per product zijn er verschillende telefoonnummers te vinden waar het klantenservice team voor u klaarstaat. Voor algemene vragen of ondersteuning kunt u op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 20.00 en op zaterdag tussen 09.00 – 18.00 bellen naar 0900 202 11 77 (0,50 cent per gesprek).

Houdt u bij het bellen alvast uw modelnummer van uw product bij de hand. Dit nummer begint gewoonlijk met letters gevolgd door een aantal cijfers, zoals GC64550 of HG6950.

Contact met Philips

Openingstijden Philips klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Philips klantenservice

Contact met PhilipsNummer
Algemeen0900 - 202 11 77

Overige contactmogelijkheden Philips klantenservice

Philips opzeggen

Philips direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/philips.

Philips ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Philips? Laat ons je ervaring met Philips weten!
Beoordeel Philips

Adres Philips klantenservice

Boschdijk 525
Eindhoven
Rapportcijfer Philips klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Philips klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Philips klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Philips Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Philips klantenservice?

3 reviews over “Philips”

  1. Rapportcijfer: 8

    Klanten service niet bereikbaar. Ook niet na verschillende keren en dagen.

  2. Rapportcijfer: 8

    Geweldige service. Na 4 jr stofzuigerslangaansluiting kapot. Medewerker bekeek de foto’s en dacht mee.
    De plastic aansluiting was inderdaad kwetsbaar en zij zorgde voor een gratis vervangende stang. Zo sta je achter je product en je klanten. Super !!