Samsung

 klantenservice

Over Samsung

Het grote elektronicamerk Samsung is onderdeel van het Koreaanse Samsung Group. Het bedrijf is ’s werelds grootste informatietechnologie ontwikkelaar en tevens een van de sterkste merken ter wereld. Naast elektronica is Samsung ook uiterst succesvol op andere gebieden. Samsung valt namelijk uiteen in verschillende vakgebieden. Zo is er natuurlijk Samsung Electronics, maar ook Samsung Heavy Industries, Samsung Engineering, Samsung Life Insurance, Samsung Everland, Samsung Techwin, Samsung C&T en Cheil Worldwide. Inmiddels is Samsung een wereldwijd gevestigde naam, maar het bedrijf begon klein in 1938 toen het werd opgezet door de Koreaanse Lee Byung-chul. Oorspronkelijk was het een handelsbedrijf, dat in textiel, verzekeringen en voedsel handelde. Pas in de zestiger jaren begaf Samsung zich op de elektronische markt en ging er een wereld voor hen open. Sindsdien heeft het bedrijf een grote invloed op de economische ontwikkeling van Zuid-Korea als ook op de politiek, media en cultuur. Samsung is inmiddels een onlosmakelijk deel van het Zuid-Koreaanse leven geworden.

De achterliggende filosofie van Samsung is altijd geweest om de wereld een betere plek te maken, door middel van geavanceerde technologieën. Innovatie en betrouwbaarheid zijn de kerndoelen van het bedrijf, dat de meest getalenteerde wetenschappers, ontwerpers en ontwikkelaars van de wereld aantrekt.

Samsung Klantenservice

Een uitmuntende klantervaring is erg belangrijk voor Samsung. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden bedacht om u zo goed mogelijk bij te staan met al uw vragen en opmerkingen. Allereerst is er op de Samsung website een uitgebreid aanbod aan online support opgezet, zodat u eerst gemakkelijk zelf kunt kijken of u uw vraag kunt beantwoorden. Als u op de support pagina uw modelnummer invoert vindt u bijgevoegd de meest gestelde vragen over dat product en bijbehorende antwoorden. Ook vindt u hier tips, handleidingen en kunt u bijvoorbeeld instructievideo’s bekijken.

Persoonlijk Contact

Als u liever persoonlijk een van de medewerkers van de Samsung klantenservice spreekt, dan kan dat natuurlijk ook. Telefonisch is de klantenservice 24 uur per dag te bereiken op 0900 72 67 864 (10 c/m).

Ook kunt u het Samsung productsupport team online bereiken door ze een mail te sturen. Dit kan via het formulier op de site, waar u per product kunt specificeren waar uw vraag over gaat. Dit is met name fijn voor wat uitgebreidere vragen over producten of oplossingen. Ook kunt u op deze manier uw klachten of opmerkingen direct kwijt aan een deskundige.

Wilt u het liefste direct contact met het Samsung klantenserviceteam, maar belt u liever niet. Geen probleem!  Via de Live Chat functie op de website kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 21.00  en op zaterdag tussen 10.00 – 16.00, meteen chatten met een van Samsungs medewerkers. De chat blijft volledig anoniem en is uitermate geschikt voor vragen met spoed, of als u moeite heeft met informatie op de site te vinden.

Contact met Samsung

Openingstijden Samsung klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Samsung klantenservice

Contact met SamsungNummer
Algemeen0900 - 726 78 64

Overige contactmogelijkheden Samsung klantenservice

Samsung opzeggen

Samsung direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/samsung.

Samsung ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Samsung? Laat ons je ervaring met Samsung weten!
Beoordeel Samsung

Adres Samsung klantenservice

Olof Palmestraat 10
Delft

Laat ons je ervaring met de Samsung klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Samsung klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Samsung Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Samsung klantenservice?