BN DeStem

Over BN DeStem

BN DeStem is een regional Nederlands dagblad. Het dagblad komt oorspronkelijk uit Breda en richt zich voornamelijk op West Brabant en Zeeland. De krant ontstond in 1998 omdat het Brabants Nieuwsblad (die zich in Roosendaal bevond) en dagblad De Stem (die zich in Breda bevond) zich gingen samenvoegen. BN DeStem maakt deel uit van het Wegenerconcern. Andere kranten die onder dit concern vallen zijn het Brabants Dagblad en het Eindhovens Dagblad. De hoofdredacteur van BN DeStem is sinds 1 mei 2001 de heer Johan van Uffelen. Bn DeStem verslaat voornamelijk het westelijke gedeelte van Noord-Brabant en is sinds 6 februari 2008 overgegaan op tabloid format. Omdat BN DeStem wordt verspreid in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Bergen op Zoom, Roosendaal, Moerdijk en Zeeland, is het belangrijk dat de BN DeStem klantenservice goed verzorgd wordt.

BN DeStem klantenservice

In het geval dat u het antwoord op uw vraag echt niet kan vinden op de website of liever persoonlijk met iemand spreekt, is het mogelijk om te bellen met de BN DeStem klantenservice. Uw evaringen helpen de BN DeStem om hun dienstverlening nog verder te verbeteren. Voor vragen over uw abonnement of wat te doen als u bijvoorbeeld op vakantie bent of van adres gewijzigd bent, kunt u terecht bij de BN DeStem klantenservice. Deze kunt u bereiken door te bellen naar het nummer 088 – 013 99 20. Dit nummer is te bereiken tussen 08:00 uur tot 17:00 uur. Het bellen naar dit nummer kost u slechts het lokale tarief.

Veelgestelde vragen

Voordat u contact opneemt met de BN DeStem klantenservice, is het handig om een blik te werpen op de veelgestelde vragen. Zo kunt u hier vragen vinden die betrekking hebben op de BN DeStem redactie of acties die speciaal voor abonnees gelden. Daarbij worden uw vragen over vakanties en tijdelijke wijzigingen op deze pagina beantwoord en is er ook een sectie die betrekking heeft op facturen en betalingen om het voor de lezer zo duidelijk mogelijk te maken. Daarnaast zijn er ook onderwerpen over het nabestellen van foto’s, artikelen en bepaalde BN DeStem nummers die u eventueel gemist zou kunnen hebben. Ook kunt u hier antwoorden vinden op vragen over tarieven, eventuele advertenties of de digitale verschijning van de BN DeStem.

Overige opties

Daarnaast is de BN DeStem klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @BNDeStem. Deze is vooral voor vragen en verzoeken die zo snel mogelijk behandeld kunnen worden en niet te ingewikkeld zijn. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u hen ook e-mailen via het e-mail adres lezersservice@bndestem.nl of een bezoek brengen op het kantoor, dat zich bevindt op de Tormentil 1 te Best.

Openingstijden BN DeStem klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
BN DeStem

Telefoonnummer BN DeStem klantenservice

Telefoonnummer
088 - 013 99 20
Belkosten
lokaal tarief

Adres BN DeStem klantenservice

Tormentil 1
Best

BN DeStem opzeggen

BN DeStem direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bn destem.

BN DeStem ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “BN DeStem”

 1. Vanmorgen, notabene op mijn verjaardag, de Telegraaf ontvangen, ipv de Stem.
  Geen leuk kado.
  De laatste tijd niet erg enthousiast over de bezorging.
  toosvanengelen@casema.nl

 2. Iedere ochtend valt de krant prima op tijd in de brievenbus.
  Dat is heel erg knap in deze barre weersomstandigheden.
  Dus hulde aan de bezorger.
  Vriendelijke groet,

Plaats een reactie