Brabants Dagblad

 klantenservice

Over Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad is een regionaal Nederlands dagblad. Het dagblad komt oorspronkelijk uit ‘s Hertogenbosch en richt zich voornamelijk op Noord-Brabant en Gelderland. In 1771 werd voor het eerst een krant in Noord-Brabant uitegegeven door de twee Bossche drukkers Bresser en Wieweg. In de loop van de tijd heeft de krant zich veel ontwikkeld en is vele keren van naam veranderd en zelfs gefuseerd met andere kranten. Pas sinds 1959 werd de naam het Brabants Dagblad gebruikt – ook wel afgekort tot BD. Het Brabants Dagblad verscheen voor het eerst online op 10 december 1995 en was daarmee de tweede regionale krant uit Nederland die op het internet verscheen. De hoofdredactie is gevestigd in Den Bosch. Alle algemene redacties zijn hier ook gevestigd. Het Brabants Dagblad maakt deel uit van het Wegenerconcern. Andere kranten die onder dit concern vallen zijn BN DeStem en het Eindhovens Dagblad. Omdat de krant al zo oud is, is het van belang dat de Brabants Dagblad klantenservice goed in orde is.

Brabants Dagblad klantenservice

In het geval dat u het antwoord op uw vraag echt niet kan vinden op de website of liever persoonlijk met iemand spreekt, is het mogelijk om te bellen met de Brabants Dagblad klantenservice. Uw evaringen helpen het Brabants Dagblad om hun dienstverlening nog verder te verbeteren. Voor vragen over uw abonnement of wat te doen als u bijvoorbeeld op vakantie bent of van adres gewijzigd bent, kunt u terecht bij de Brabants Dagblad klantenservice. Deze kunt u bereiken door te bellen naar het nummer 088 – 013 99 30. Dit nummer is te bereiken tussen 08:00 uur tot 17:00 uur. Het bellen naar dit nummer kost u slechts het lokale tarief.

Veelgestelde vragen

Voordat u contact opneemt met de Brabants Dagblad klantenservice, is het handig om een blik te werpen op de veelgestelde vragen. Zo kunt u hier vragen vinden die betrekking hebben op de Brabants Dagblad redactie of acties die speciaal voor abonnees gelden. Daarbij worden uw vragen over vakanties en tijdelijke wijzigingen op deze pagina beantwoord en is er ook een sectie die betrekking heeft op facturen en betalingen om het voor de lezer zo duidelijk mogelijk te maken. Daarnaast zijn er ook onderwerpen over het nabestellen van foto’s, artikelen en bepaalde Brabants Dagblad nummers die u eventueel gemist zou kunnen hebben. Ook kunt u hier antwoorden vinden op vragen over tarieven, eventuele advertenties of de digitale verschijning van het Brabants Dagblad.

Overige opties

Daarnaast is de Brabants Dagblad klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @BrabantsDagblad. Deze is vooral voor vragen en verzoeken die zo snel mogelijk behandeld kunnen worden en niet te ingewikkeld zijn. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u hen ook e-mailen via het e-mail adres lezersservice@bd.nl of een bezoek brengen op het kantoor, dat zich bevindt op de Veemarktkade 8 te ’s Hertogenbosch.

Contact met Brabants Dagblad

Openingstijden Brabants Dagblad klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Brabants Dagblad klantenservice

Contact met Brabants DagbladNummer
Algemeen088 - 013 99 30

Overige contactmogelijkheden Brabants Dagblad klantenservice

Brabants Dagblad opzeggen

Brabants Dagblad direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/brabants dagblad.

Brabants Dagblad ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Brabants Dagblad? Laat ons je ervaring met Brabants Dagblad weten!
Beoordeel Brabants Dagblad

Adres Brabants Dagblad klantenservice

Veemarktkade 8 (Veemarktkwartier)
's-Hertogenbosch
Rapportcijfer Brabants Dagblad klantenservice: 4.8

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Brabants Dagblad klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Brabants Dagblad klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Brabants Dagblad Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Brabants Dagblad klantenservice?

4 reviews over “Brabants Dagblad”

 1. Rapportcijfer: 1

  Ik heb diverse malen gebeld over de slechte bezorging. Krant wordt gewoon voor de deur neergegooid. Ondertussen heeft diezelfde bezorger diverse tegels van mijn oprit. Maar er wordt gewoon niet gereageerd. En maar klagen dat de abonnementen teruglopen. Kan niet anders met deze echt slechte service. Een 1 is gewoon nog teveel

 2. Rapportcijfer: 8

  Wij hebben de krant Brabants Nieuwsblad vandaag niet ontvangen.

 3. Rapportcijfer: 2

  Ik zou het Brabants Dagblad op 15 december 2021 ontvangen, dus niet, ik heb tot aan de dag van vandaag iedere dag gebeld en gemaild, maar helaas zonder enig resultaat, want wij hebben tot aan de dag van vandaag geen enkele krant ontvangen?
  Ze kunnen het met de bezorger niet geregeld krijgen, terwijl we wel op de looplijst van de bezorger staan?
  De lijst is per ongeluk met de krant samen in de brievenbus gekomen bij min zus die 500 meter van mij vandaan woont?

 4. Rapportcijfer: 8

  BD vandaag niet bezorgd. Dat is deze week reeds voor de derde maal. Dinsdag en donderdag na veel bellen eindelijk aansluiting gekregen, maar alsnog geen krant ontvangen. Vandaag 24december vanaf 9 uur aan het bellen. Steeds zeer lange wachttijd vanwege : ingesproken bandje verstaat geen postcode en wordt je na enkele momenten doorverbonden dan gaat telefoon oneindig door zonder opgenomen te worden!!! Eenmaal werd er wel aangenomen maar werd de telefoon na mijn verhaal grofweg neer gegooid. ( zijn naam was Lucas) Brabants Dagblad moet zich schamen om klanten zo te woord te staan!!! Heeft abonnement zo nog wel zin?