Haarlems Dagblad

Over Haarlems Dagblad

Het Haarlems Dagblad is een Nederlandse krant die dagelijks ’s ochtends verschijnt. Het is een krant die gericht is op inwoners van Haarlem en omstreken. Het Haarlems Dagblad wordt uitgegeven door HDC media. Op dit moment heeft het Haarlems Dagblad een oplage van zo’n 33.600 exemplaren. Naast een succesvolle ochtendkrant heeft hett Haarlems Dagblad tevens een goedlopende website. Onderdelen van de website zijn onder andere de Haarlems Dagblad klantenservice. Het Haarlems Dagblad is een broedplaats (geweest) voor bekende schrijvers van journalisten. Een groot aantal bekenden in de journalistieke of schrijverswereld zijn namelijk hun carrière begonnen bij het Haarlems Dagblad. Bekende mensen die voor het Haarlems Dagblad geschreven hebben zijn onder andere Eduard Douwes Dekkers (beter bekend als Multatuli), Conrad Busken, Brigitte Kaandorp, Erik van Muiswinkel, Pim Fortuyn, Frenk van der Linden, Heleen van Rooyen en Mart Smeets. Het kan dus wel gezegd worden dat een groot aantal bekende namen hun bijdrage hebben geleverd aan het Haarlems Dagblad.

Geschiedenis van Haarlems Dagblad

Het Haarlems Dagblad verscheen voor het eerst in 1883. Het Haarlems Dagblad diende als opvolger van het Haarlemsch Dagblad. Het Haarlemsch Dagblad liep namelijk niet goed en heeft daardoor maar vier jaar bestaan. Het Haarlems Dagblad moest de opvolger zijn van het Haarlemsch Dagblad. De oprichter van het Haarlems Dagblad was Jan Michien Bomans, de grootvader van Godfried Bomans. Het Haarlems Dagblad was lange tijd een avondblad. Dit veranderde echter in 2005, toen maakte het Haarlems Dagblad namelijk een ommezwaai naar een ochtendblad. Het Haarlems Dagblad maakt kans om de alleroudste nog verschijnende krant ter wereld te zijn. Het Haarlems Dagblad is namelijk ook samengegaan met de Opregte Haarlemsche Courant, die al sinds de 17e eeuw bestaat. Wilt u meer weten over de geschiedenis van het Haarlems Dagblad? Dan kunt u ofwel op de website van het Haarlems Dagblad kijken, of contact opnemen met de Haarlems Dagblad klantenservice.

Haarlems Dagblad klantenservice

Bij een succesvol blad hoort natuurlijk ook een goedlopende klantenservice. Het is dan ook niet gek dat het Haarlems Dagblad een klantenservice heeft, de Haarlems Dagblad klantenservice genaamd. De Haarlems Dagblad klantenservice bestaat uit een aantal onderdelen, onder andere uit een ledenservice. Het ledenservice onderdeel van de Haarlems Dagblad klantenservice is telefonisch te bereiken op 088 8241111. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 in de ochtend tot en met 16.00 in de avond. Een ander onderdeel van de Haarlems Dagblad klantenservice is de mogelijkheid tot contact met de redactie. Dit kan tevens telefonisch, en wel op 072 5196196. U kunt dit onderdeel van de Haarlems Dagblad klantenservice bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 in de ochtend en 17.00 in de avond. Voor algemene vragen vindt u op de website een contactformulier.

Openingstijden Haarlems Dagblad klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Haarlems Dagblad

Telefoonnummer Haarlems Dagblad klantenservice

Telefoonnummer
088 824 1111
Belkosten
lokaal tarief

Adres Haarlems Dagblad klantenservice

Stationsplein 86
Haarlem

E-mailadres Haarlems Dagblad klantenservice

Haarlems Dagblad opzeggen

Haarlems Dagblad direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/haarlems dagblad.

Haarlems Dagblad ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “Haarlems Dagblad”

 1. afschriiving klopt niet

  Ook voor mij geldt steeds een wachttijd van 9 wachtenden …. niet een echte klANTENSERVICE.
  Ook bij mij 42 euro!! afgeschreven terwijl mijn abonnement 18,50 al voor lange tijd is.

  Wat is er aan de hand?

 2. Geachte heer, mevrouw

  Probeer nu al 4 dagen uw klantenservice telefonisch te bereiken met vragen over mijn abonnement. Bel 4 keer per dag. Krijg steeds het antwoord dat er meer dan 10 wachtenden zijn.
  Dat is dus geen klantenservice. Lijkt mij voor verbetering vatbaar.
  Stel mijn vraag nu hier:
  had abonnement van 18 euro, sinds 2 maanden wordt er 42 euro(!) afgeschreven. Ben ook al abonnee bij de Telegraaf. Het totaalbedrag is voor mij helaas te hoog. Wil graag de mogelijkheden weten van de abonnementen
  Naam : P.C.Hooft Klantnr:

  Graag een antwoord
  Groet
  Pieter Hooft

 3. Telefonisch niet bereikbaar, de 3 jaar van mijn abonement zijn bijna om, wil graag onder dezelfde voorwaarde dit weer door laten gaan, in afwachting op uw antwoord,
  Groetend Mevr.van Laar klant nr,000002099924

Plaats een reactie