IJmuider Courant

 klantenservice

IJmuider Courant Klantenservice

Een van de meest bezorgde ochtendkranten van IJmuiden is de IJmuider Courant. Het is een regionale Nederlandse ochtendkrant welke met name in IJmuiden en omstreken wordt bezorgd. Het is een respectievelijk kleine krant met een oplage van 7000 exemplaren. Als we lang terug in de tijd gaan zie je dat de IJmuider Courant voor het eerst werd uitgegeven in 1895. Destijds ging de krant nog door het leven als het Velsens Gratis Advertentieblad. Het waren de beginjaren van de Tweede Wereldoorlog waarin de IJmuider Courant pas echt concurrentie leerde kennen. In 1926 begon de Oprechte Haarlemsche Courant met het Dagblad voor IJmuiden, en in 1931 kwam ook het Haarlem’s Dagblad met een Nieuw Avondblad. Omdat de IJmuider Courant bijna failliet ging was het genoodzaakt de boel over te laten nemen door Robert Peereboom, directeur van het Haarlem’s Dagblad. In de Nederlandse oorlogsjaren werden de IJmuider Courant en Dagblad voor IJmuiden gedwongen om samen te gaan werken. Indien u meer wilt weten over de IJmuider Courant kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de IJmuider Courant Klantenservice.

Verschillende Katernen van de IJmuider Courant

De IJmuider Courant heeft in vrijwel iedere editie van de krant verschillende katernen. Op woensdag verschijnt er bijvoorbeeld in iedere krant een UIT. Dit is een aparte bijlage waarin verschillende uit-tips worden gegeven voor de komende week. Op zaterdag heeft de IJmuider Courant ook een speciale Weekend bijlage. Deze verschijnt iedere zaterdag met de krant mee. Ook op vrijdag heeft de IJmuider Courant een extra bijlage bij de krant zitten. Deze heet VRIJ. Daarnaast telt de IJmuider courant ook nog verschillende katernen die wat vaker in de krant voorkomen. Dit is uiteraard het IJmond: het katern met al het regionale nieuws, Sport: het sportnieuws van die dag, De smaak van IJmuiden: dit is een aparte bijlage met culturele en culinaire informatie welke drie maal per week in de krant verschijnt, en SpOrt: een speciaal tabloid krantje waar algemeen sportnieuws in verschijnt op iedere maandag van de week. Indien u vragen heeft over deze katernen en bijlage kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met de IJmuider Courant Klantenservice.

Klantenservice

Indien u vragen heeft over het opzeggen of veranderen van uw abonnement kunt u het beste contact opnemen met de Klantenservice IJmuider Courant. Ook als u bijvoorbeeld een adreswijziging wilt doorgeven of andere vragen hebt dan raden we u aan telefonisch contact op te nemen met het kantoor of de redactie van de IJmuider Courant. Dit kunt u doen door te bellen naar 0255 – 561 823 voor de klantenservice IJmuider Courant op het kantoor, of te bellen naar 0255 – 561 820 voor de klantenservice IJmuider Courant voor de redactie.

Contact met IJmuider Courant

Openingstijden IJmuider Courant klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -16:00
Dinsdag
08:00 -16:00
Woensdag
08:00 -16:00
Donderdag
08:00 -16:00
Vrijdag
08:00 -16:00
Zaterdag
08:00 -11:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers IJmuider Courant klantenservice

Contact met IJmuider CourantNummer
Algemeen088 - 824 11 11

Overige contactmogelijkheden IJmuider Courant klantenservice

IJmuider Courant opzeggen

IJmuider Courant direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ijmuider courant.

IJmuider Courant ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met IJmuider Courant? Laat ons je ervaring met IJmuider Courant weten!
Beoordeel IJmuider Courant

Adres IJmuider Courant klantenservice

Kennemerlaan 56
IJmuiden
Rapportcijfer IJmuider Courant klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de IJmuider Courant klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de IJmuider Courant klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel IJmuider Courant Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de IJmuider Courant klantenservice?

1 reviews over “IJmuider Courant”

  1. Rapportcijfer: 10

    Leuke artikelen met lokaal en landelijk nieuws! Ik ben en blijf lid