Limburgs Dagblad

 klantenservice

Over Limburgs Dagblad

Het Limburgs Dagblad is een Nederlands dagblad dat is opgericht in 1918. Sinds 1972 is het Limburgs Dagblad onderdeel van het Telegraafconcern. Tevens vormt het Limburgs Dagblad samen met Dagblad de Limburger de Media Groep Limburg. Op dit moment heeft het Limburgs Dagblad een oplage van zo’n 64.000 exemplaren. Deze exemplaren worden dus verspreid door heel Limburg. Tevens is het mogelijk voor mensen buiten Limburg om het Limburgs Dagblad apart te bestellen. Het is meestal wel lastig om een regionaal blad zoals het Limburgs Dagblad buiten Limburg te verkrijgen. Het Limburgs Dagblad verschijnt in tabloid formaat. Dit is echter niet altijd zo geweest, pas de laatste paar jaar verschijnt het Limburgs Dagblad op een tabloid formaat. De hoofdredacteur van het Limburgs Dagblad is Huub Paulissen. De website van het Limburgs Dagblad is een website die dagelijks een goed aantal bezoekers trekt. Naast extra informatie en nieuws, kunt u er ook informatie vinden over de Limburgs Dagblad klantenservice.

Geschiedenis van Limburgs Dagblad

Het Limburgs Dagblad is niet het enige regionale dagblad van Limburg die in de loop der jaren eigendom zijn geworden van de Telegraaf, Dagblad de Limburger namelijk ook. Dit moest echter nog wel langs de Nederlandse Mededingingsautoriteit gaan (NMa). Uiteindelijk gaf de NMa wel akkoord: Dagblad de Limburger kon net zoals het Limburgs Dagblad overgenomen worden door de Telegraaf. Er zat echter wel een voorwaarde aan vast: het Limburgs Dagblad mag niet gaan fuseren met Dagblad de Limburger. De twee bladen moeten apart van elkaar blijven bestaan. In april van 2006 werd bekend dat de Britse investeringsmaatschappij Mecom de gehele Media Groep Limburg heeft gekocht van de Telegraaf, dus zowel Dagblad de Limburger als het Limburgs Dagblad, die beiden nog steeds onderdeel zijn van Media Groep Limburg, zijn nu in handen van Mecom. Wilt u meer informatie over de geschiedenis van het Limburgs Dagblad? Dan kunt u kijken op de website van het Limburgs Dagblad of u kunt bellen met de Limburgs Dagblad klantenservice.

Limburgs Dagblad klantenservice

Op de website van het Limburgs Dagblad is al goed duidelijk dat ze deze delen met Dagblad de Limburger. Ook de klantenservice van het Limburgs Dagblad wordt gedeeld met deze andere Limburgse regiokrant, Dagblad de Limburger. Voor de redactie en de medewerkers van de Limburgs Dagblad klantenservice maakt dit echter niet uit: het belangrijkste is namelijk dat de lezers van het Limburgs Dagblad tevreden blijven. Gelukkig doet de Limburgs Dagblad klantenservice daar hun uiterste best voor. U kunt als klant namelijk een contactformulier invullen op de website van de Limburgs Dagblad klantenservice. Medewerkers van de Limburgs Dagblad klantenservice zullen u dan zo snel mogelijk een reactie sturen. Tevens kunt u direct contact opnemen met de Limburgs Dagblad klantenservice, namelijk telefonisch. U kunt bellen op 088 7766550. Medewerkers van de Limburgs Dagblad klantenservice zullen u dan te woord staan.

Contact met Limburgs Dagblad

Openingstijden Limburgs Dagblad klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Limburgs Dagblad klantenservice

Contact met Limburgs DagbladNummer
Algemeen088 - 776 65 50

Overige contactmogelijkheden Limburgs Dagblad klantenservice

Limburgs Dagblad opzeggen

Limburgs Dagblad direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/limburgs dagblad.

Limburgs Dagblad ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Limburgs Dagblad? Laat ons je ervaring met Limburgs Dagblad weten!
Beoordeel Limburgs Dagblad

Adres Limburgs Dagblad klantenservice

Mercator 3
Sittard
Rapportcijfer Limburgs Dagblad klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Limburgs Dagblad klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Limburgs Dagblad klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Limburgs Dagblad Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Limburgs Dagblad klantenservice?

1 reviews over “Limburgs Dagblad”

  1. Rapportcijfer: 8

    Zusters van het arme kind Jezus Het boek Mijn vraag is waar je dat boek bestellen kan