NCRV

Over de NCRV

De NCRV is een publieke omroepvereniging in Nederland. Deze publieke omroep is per 1 januari 2014 samen met de KRO éen omroeporganisatie geworden. De Vereniging NCRV is wel blijven bestaan als ledenvereniging. De Nederlandse Christelijke Radio-Vereniging is in 1924 opgericht. Het is hiermee een van de oudste publieke omroepen in Nederland.

De NCRV richt zich op verdraagzaamheid en zorg voor elkaar. De missie van de ledenvereniging is het bijdragen aan een tolerante en krachtige samenleving. De samenvoeging met de KRO heeft geleid tot een vereniging met twee leden: de KRO met een primair katholieke traditie en de NCRV met een protestants-christelijke aard.

Lidmaatschap

De Vereniging NCRV bestaat nog als ledenvereniging. Voor tien euro per jaar wordt u al lid van de ledenvereniging. Door lid te worden steunt u het maken van programma’s als De Rijdende Rechter, Hello Goodbye en De Slimste Mens. Voor wijzigingen van uw lidmaatschap kunt u terecht op de website.

U kunt niet alleen lid worden van de NCRV, maar het is ook mogelijk om u te abonneren op een van de bladen van de omroepvereniging. U kunt hier kiezen uit de NCRV-Gids, de NCRV Paperclip en Het Vermoeden. Het laatstgenoemde blad is een kwartaalmagazine vol spiritualiteit en zingeving. De NCRV-Gids is een programmablad en bedoeld om te informeren en amuseren. De NCRV Paperclip is het online magazine van de ledenvereniging.

Contactgegevens

De Nederlandse Christelijke Radio-Vereniging is gevestigd aan de ’s-Gravelandseweg 80 in Hilversum. Er is daarnaast op verschillende manieren contact op te nemen met de ledenvereniging. Voor vragen of opmerkingen kunt u het contactformulier op de website invullen. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@ncrv.nl. Indien u telefonisch contact wilt opnemen belt u naar de infolijn via 035-6726890. Schriftelijke post adresseert u aan de NCRV, Postbus 200, 1200 AE Hilversum.

Openingstijden NCRV klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
NCRV

Telefoonnummer NCRV klantenservice

Telefoonnummer
035 - 672 68 90
Belkosten
lokaal tarief

Adres NCRV klantenservice

s Gravelandseweg 80
Hilversum

E-mailadres NCRV klantenservice

E-mailadres

NCRV opzeggen

NCRV direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ncrv.

NCRV ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “NCRV”

 1. Geweldig

  Mijn Lieve Schat Moeder en ik zijn nog naar het NCRV gebouw gegaan voor mooie Klassieke Concerten… 😉 en ook met Mijnheer Molenaar op de foto met de Kerstboom in de ncrv hal van het nieuwe gebouw in de schitterende jaren Negentig!!… 😉😀🇳🇱🇫🇷🇮🇱

 2. Beste,
  Ik heb aan spelen zonder grenzen in 1973 mee gedaan met Dottignies.Ik zoek een copy van dit S.Z.G 1973.
  Misschien hebben jullie een copy daar van?
  ik heb het al gevraagd aan de collega’s van R.T.B.F maar zonder succes
  Dank u bij voorbaat.
  Philippe

Plaats een reactie