Net 5

Over NET 5

NET 5 is een Nederlandse televisiezender van de commerciële omroep. De zender maakte eerst deel uit van van ProSiebenSat.1 Media. Inmiddels is het een onderdeel van SBS Broadcasting, net als de zenders SBS6, SBS9 en Veronica TV. Op 1 maart 1999 is NET 5 gestart onder leiding van Fons van Westerloo, dit verliep niet geheel succesvol en daarom is de zender na een paar jaar omgedoopt tot een succesvolle vrouwenzender. De zender richt zich nu vooral op de jonge, hoger opgeleide vrouw. In het bijzonder vrouwen in de leeftijdscategorie van 20 tot 34 jaar. De zender zendt veel speelfilms, komedies en (drama)series uit.

Programma’s

De website geeft een breed overzicht van alle televisieprogramma’s die door NET 5 worden uitgezonden. Programma’s van eigen productie zijn onder andere ‘Grenzeloos Verliefd’, ‘Verborgen Gebreken’ en ‘Ben je slimmer dan je kind?’. Buitenlandse series die door NET 5 worden uitgezonden zijn onder andere ‘Cold Case’, ‘Extreme Makeover: Home Edition’ en ‘Gossip Girl’. De programma’s zijn over het algemeen gericht op jonge, hoog opgeleide vrouwen. Vrijwel elke avond wordt er door NET 5 ook een film uitgezonden.

Website

Op de website is naast een programma overzicht ook een overzicht te vinden van de films die worden uitgezonden. Ook kunt u via de website gemiste programma’s terugkijken. Onder het kopje ‘acties’ op de website van NET 5 zijn aanbiedingen te vinden voor bijvoorbeeld dvd’s of beautyboxen. Ook houdt NET 5 een blog bij met onderwerpen zoals gezondheid, voedsel, TV, sterren, mode en make-up. Deze blog is te vinden op de website. Op de website kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van SBS Broadcating of NET 5, u blijft dan op de hoogte van NET 5 en u kunt prijzen winnen.

Contact

De klantenservice van NET 5 is te bereiken op het telefoonnummer +31 20 800 70000 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Het bezoekersadres van NET 5, alsmede van SBS Broadcasting B.V., is Rietlandpark 333, 1019 DW in Amsterdam. NET 5 is per post bereikbaar via Postbus 18179, 1001 ZB, Amsterdam. Als u tips heeft over een van de nieuwsprogramma’s van NET 5 kunt u contact opnemen met Hart van Nederland en/of Shownieuws via de tiplijn van deze redacties. Voor vragen over de programma’s van NET 5 kunt u terecht op de SBSPublieksservice. Om in contact te komen met de SBSPublieksservice kunt u een contactformulier invullen via de link op de website.

Openingstijden Net 5 klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Net 5

Telefoonnummer Net 5 klantenservice

Telefoonnummer
020 - 800 70 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres Net 5 klantenservice

Rietlandpark 333
Amsterdam

E-mailadres Net 5 klantenservice

E-mailadres

Net 5 opzeggen

Net 5 direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/net 5.

Net 5 ervaringen

8 ervaringen.

8 gedachten over “Net 5”

 1. Ferrero reclames verwijderen

  Misschien een idee om de reclames van Ferrero (tijdelijk) te verwijderen.

 2. Dag,

  Ik zie elke dag (!) uw “reklame”, een naakte vrouw.

  Hoe je het verzint!

  Voor mij reden nooit naar Net5 te kijken!

  Buitengewoon ongepast. Ook (jonge) kinderen kunnen het zien en überhaupt ook al zou dat niet zo zijn, hoe kun je op een dergelijke wijze reklame maken voor je organisatie?

  Ik probeerde het weg te halen, maar zelfs dat kan niet, want nergens het bekende kruisje rechts van een reklame. Het is eigenlijk verplicht..

  Ik zou u uitermate dankbaar zijn als u een andere manier van reklame maken zou bedenken..

  Info@net5. Etc werkt niet, dat werd vorig jaar al gemeld door iemand …

  Mvg

 3. Robert van der Hall
  18:05 (7 minuten geleden)
  aan info

  Goede morgen

  Waarom kon ik Lord of the Rings deel II tweemaal zien op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari (telkens 1/2 vanwege de lengte) en deel III slecht éénmaal (allen dus nu 1/2 gezien) op vrijdag 21 januari en gister en vandaag dus niet verder. De logica ontgaat: het is toch wel terugzien of niet terugzien? Overigens perfect en niet verkort zoals op mijn dvd’s!

  met groet
  Robert van der Hall

 4. Ik zit naar Amalia te kijken wat slechte onder titeling veel te laat haal je hem er af
  Komt die mode man uit België komt er weer een onder titel wat kant nog wal slaat
  Komt er een Argentijnse man komt er helemaal geen onder titel zeer slecht programma als je slecht horend bent .

 5. Onze favoriete serie is NCIS. Al 18 seizoenen lang. Eerst bij SBS6 en nu bij Net5.
  Maar het valt niet mee om een Net5 kijker te blijven.
  Bij SBS6 hebben ze er in het verleden qua programmering een zooitje van gemaakt, maar jullie kunnen er ook wat van.
  Diverse seizoenen NCIS worden door jullie uitgezonden/herhaald, maar het nieuwste, Seizoen 18, werd altijd uitgezonden op Zondag om 20.30 uur.
  Net als in het verleden bij SBS6, wordt een seizoen plotseling afgebroken om na 6 maanden of langer te worden hervat, terwijl in de US de afleveringen gewoon doorgaan.
  Nu zijn we gekomen bij de laatste episodes van Seizoen 18 en plotseling wordt er door Net5 weer een rommeltje van gemaakt.
  Aflevering 12 zou (ook volgens de Veronica Gids) uitgezonden worden op Zondag 18 April. Keurig 1 week na aflevering 11.
  Maar helaas. Allerlei herhalingen van seizoen 17, 15 of welk seizoen ook, maar niet nr. 12 van Seizoen 18.

  Ik heb maar 1 vraag : Waarom maken jullie er, net als SBS6 in het verleden, zo’n rommeltje van de NCIS programmering?
  Is het nu zo ingewikkeld om na aflevering 9, 10 en 11, aflevering 12 uit te zenden? Daarna komt overigens 13 en dan 14.

  Graag hoor ik iets van u om mijn, en ik denk vele NCIS liefhebbers, frustratie hierover weg te nemen en een reden te geven om dit soort series in de toekomst niet gewoon legaal of niet-legaal te streamen.

  M.v.g.
  Paul Donath
  PS : het mailadres info@net5.nl, waar ik deze mail naar trachtte testuren wordt geweigerd. Toch staat dit adres op deze pagina als contactadres. Vreemd.

 6. Goedemiddag! Met plezier hebben wij weer gekeken naar de serie Charmed. Nu is het tot en met seizoen 4 uitgezonden, maar er zijn 8 seizoenen van. Gaan jullie de andere seizoenen ook nog uitzenden?
  Ik hoop het ! 😀

  Groetjes!
  Anneke Verheijen

 7. Heel erg leuk dat afgelopen maart het tweede seizoen van Chicago Fire voor de tweede keer opnieuw begon op net 5, maar na 4 delen is het al weer verdwenen, wanneer worden de volgende delen uitgezonden en op welke zender ?

 8. slechtse chauffeur van nederland

  tijdens de uitzending 20-3-18 zag ik dat tijdens het zogenaamd opnieuw afrijden
  dat in de volg auto waar John en ander zaten geen veiligheidsgordel droegen tijdens de rit
  ik vind het raar dat deze mensen commentaar hebben op rijgedrag van een ander terwijl deze niet de verplichte gordel droegen

  ik vind dit toch wel een behoorlijke blunder

  m.vr.gr
  polleke

Plaats een reactie