PZC

PZC Klantenservice

De PZC, Provinciale Zeeuwse Courant, is een Nederlandse regionale krant. Het is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het Brabants Dagblad in Noord-Brabant. De krant richt zich uiteraard op het nationale nieuws, besteed ook erg veel aandacht aan de actualiteiten van de provincie Zeeland. In 2008 vierde de krant haar 250-jarig bestaan, en dat werd op gepaste wijze gevierd. De PZC kwam tot stand nadat zes andere kranten uit de provincie Zeeland met elkaar fuseerde. Dit gebeurde in 1973 waarna de naam PZC werd gebruikt. Net zoals het Noordhollands Dagblad kent ook de PZC verschillende edities. Zo heeft de PZC de Walcheren editie, Bevelanden/Tholen, Schouwen-Duiveland, en de Zeeuws-Vlaanderen editie. Bij elkaar komt de PZC neer op een oplage van 57.000 exemplaren. Net zoals vele andere kranten in Nederland is ook de PZC overgestapt op een tabloid formaat. Dit gebeurde op 8 februari 2007. Indien u meer wilt weten over de PZC of de historie van de PZC kunt u altijd contact opnemen met klantenservice PZC.

Klantenservice

Indien u contact wilt opnemen met de klantenservice van PZC kunt u dit op verschillende manieren doen. ZO kunt u bijvoorbeeld contact opnemen door op de website te kijken en op het kopje ‘service’ te klikken. Indien u echter een dringende vraag heeft of graag zo snel mogelijk geholpen wilt worden dan raden we u aan om telefonisch contact op te nemen met de PZC klantenservice. Via het nummer 088-0139910 kunt u contact opnemen met PZC. Indien u dit nummer belt zult u een medewerken aan de lijn krijgen waaraan u uw klacht, probleem, of vraag kunt voordragen.

Waarom klantenservice PZC?

Er zijn tal van problemen, klachten of vragen waarvoor u contact zou willen opnemen met de klantenservice van PZC. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u gaat verhuizen en u deze verhuizing graag zou willen doorgeven. Maar ook kan het zo zijn dat u vragen heeft over uw abonnement of dat u misschien wel iemand anders een abonnement cadeau wilt geven. In al deze gevallen raden we u aan om contact op te nemen met de klantenservice.

Website PZC

Op de website van PZC vindt u ook nog veel meer informatie over alle services van PZC. Hier leest u ook meer over de online-blogs van PZC en vindt u meer informatie over 200 jaar Zeeland en andere extra bezigheden. Via de webwinkel kunt u ook verschillende producten bestellen die u voorbij heeft zien komen in een van de kranten. Dit loopt van reizen tot e- readers en van parfum tot aan koffie. Ook als u hier een vraag over heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice PZC.

Openingstijden PZC klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
PZC

Telefoonnummer PZC klantenservice

Telefoonnummer
088 - 013 99 10
Belkosten
lokaal tarief

Adres PZC klantenservice

Edisonweg 37 E
Vlissingen

E-mailadres PZC klantenservice

PZC opzeggen

PZC direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/pzc.

PZC ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “PZC”

  1. Toen wij naar Zeeland zijn verhuisd was het lastig om het lokale nieuws te volgen. Toen hebben wij een abonnement genomen bij PZC. Leuke stukken, goede interviews.

Plaats een reactie