PZC

 klantenservice

PZC Klantenservice

De PZC, Provinciale Zeeuwse Courant, is een Nederlandse regionale krant. Het is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het Brabants Dagblad in Noord-Brabant. De krant richt zich uiteraard op het nationale nieuws, besteed ook erg veel aandacht aan de actualiteiten van de provincie Zeeland. In 2008 vierde de krant haar 250-jarig bestaan, en dat werd op gepaste wijze gevierd. De PZC kwam tot stand nadat zes andere kranten uit de provincie Zeeland met elkaar fuseerde. Dit gebeurde in 1973 waarna de naam PZC werd gebruikt. Net zoals het Noordhollands Dagblad kent ook de PZC verschillende edities. Zo heeft de PZC de Walcheren editie, Bevelanden/Tholen, Schouwen-Duiveland, en de Zeeuws-Vlaanderen editie. Bij elkaar komt de PZC neer op een oplage van 57.000 exemplaren. Net zoals vele andere kranten in Nederland is ook de PZC overgestapt op een tabloid formaat. Dit gebeurde op 8 februari 2007. Indien u meer wilt weten over de PZC of de historie van de PZC kunt u altijd contact opnemen met klantenservice PZC.

Klantenservice

Indien u contact wilt opnemen met de klantenservice van PZC kunt u dit op verschillende manieren doen. ZO kunt u bijvoorbeeld contact opnemen door op de website te kijken en op het kopje ‘service’ te klikken. Indien u echter een dringende vraag heeft of graag zo snel mogelijk geholpen wilt worden dan raden we u aan om telefonisch contact op te nemen met de PZC klantenservice. Via het nummer 088-0139910 kunt u contact opnemen met PZC. Indien u dit nummer belt zult u een medewerken aan de lijn krijgen waaraan u uw klacht, probleem, of vraag kunt voordragen.

Waarom klantenservice PZC?

Er zijn tal van problemen, klachten of vragen waarvoor u contact zou willen opnemen met de klantenservice van PZC. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u gaat verhuizen en u deze verhuizing graag zou willen doorgeven. Maar ook kan het zo zijn dat u vragen heeft over uw abonnement of dat u misschien wel iemand anders een abonnement cadeau wilt geven. In al deze gevallen raden we u aan om contact op te nemen met de klantenservice.

Website PZC

Op de website van PZC vindt u ook nog veel meer informatie over alle services van PZC. Hier leest u ook meer over de online-blogs van PZC en vindt u meer informatie over 200 jaar Zeeland en andere extra bezigheden. Via de webwinkel kunt u ook verschillende producten bestellen die u voorbij heeft zien komen in een van de kranten. Dit loopt van reizen tot e- readers en van parfum tot aan koffie. Ook als u hier een vraag over heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice PZC.

Contact met PZC

Openingstijden PZC klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
08:00 -12:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers PZC klantenservice

Contact met PZCNummer
Algemeen088 - 013 99 10

Overige contactmogelijkheden PZC klantenservice

PZC opzeggen

PZC direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/pzc.

PZC ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met PZC? Laat ons je ervaring met PZC weten!
Beoordeel PZC

Adres PZC klantenservice

Edisonweg 37 E
Vlissingen
Rapportcijfer PZC klantenservice: 5.7

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de PZC klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de PZC klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel PZC Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de PZC klantenservice?

3 reviews over “PZC”

 1. Rapportcijfer: 6

  Hallo, ik heb onder nummer 14032183 een abonnement bij u.
  Krant wordt keurig netjes op tijd bezorgd.
  Maar…ik wil de puzzel online spelen en dat lukt nooit.
  Het inloggen gaat niet
  .
  Probeer te bellen , maar krijg bandje met mededeling : niet bereikbaar op dit moment: steeds als ik probeer contact te zoeken.
  Ik zou toch graag online willen puzzelen, als dat niet lukt dan zullen we een oplossing moeten vinden…
  J.Hutzezon

 2. Rapportcijfer: 1

  ik probeer mijn abonement op de pzc op te zeggen maar alle telefoon nummers reageren niet
  mijn contract loopt af op 31-10-202
  j prince
  bovenweg 63
  4541gp
  sluiskil

 3. Rapportcijfer: 10

  Toen wij naar Zeeland zijn verhuisd was het lastig om het lokale nieuws te volgen. Toen hebben wij een abonnement genomen bij PZC. Leuke stukken, goede interviews.