Veronica TV

Over Veronica TV

Veronica TV is een Nederlandse televisiezender. Veronica TV is ontstaan uit Veronica, een Nederlandse televisiezender die onderdeel was van de Holland Media Groep. De zender Veronica begon op 1 september 1995, in 2003 doopte SBS Broadcasting BV de zender om tot Veronica TV. SBS Broadcasting BV is een Nederlands omroepbedrijf waar de televisiezenders SBS 6, SBS 9, NET 5 en Veronica onder vallen alsook Veronica Uitgeverij, uitgever van Veronica Magazine.

Website

Op de website van Veronica TV vindt u een actueel programmaoverzicht van de televisie-uitzendingen. Ook zijn er programma fragmenten uitgelicht in de vorm van korte clips en zijn er gemiste televisieprogramma’s terug te kijken. Onder het kopje ‘films’ is een overzicht te vinden van alle films die de komende tijd worden uitgezonden. De films worden kort toegelicht en er zijn korte fragmenten en foto’s uit de film te zien. Onder het kopje ‘acties’ op de website van Veronica TV zijn aanbiedingen te vinden voor bijvoorbeeld dvd’s of beautyboxen. Op de website kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van SBS Broadcasting of Veronica TV, u blijft dan op de hoogte van en u kunt prijzen winnen. Via social media kunt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws. De zender is actief op zowel Facebook als Twitter.

Veronica Magazine

Veronica Magazine wordt uitgegeven door Veronica Uitgeverij BV en is een Nederlandse televisiegids. Het magazine richt zich op jonge mensen met onderwerpen als mode, film, sport, internet, popmuziek, games, showbizz en lifestyle. Het magazine biedt een uitgebreid programma overzicht en een overzicht van alle films en series die uitgezonden worden op de Nederlandse televisie. Het magazine komt ook met nieuws over sterren uit binnen- en buitenland en informatie over over theater, festivals, muziek en lifestyle. Via een link op de website komt u terecht op de website van het Magazine, waar u abonnee kunt worden.

Contact

De klantenservice van Veronica TV is te bereiken op het telefoonnummer +31 88 -556 6880. Het bezoekersadres van Veronica TV is Rietlandpark 353, 1019 EM in Amsterdam. Veronica TV is per post bereikbaar via Postbus 15472, 1001 ML, Amsterdam. Als u tips heeft over een van de nieuwsprogramma’s van Veronica TV kunt u contact opnemen met Hart van Nederland en/of Shownieuws via de tiplijn van deze redacties. Voor vragen over de programma’s van Veronica TV kunt u terecht op de SBS Publieksservice. Om in contact te komen met de SBS Publieksservice kunt u een contactformulier invullen via de link op de website.

Openingstijden Veronica TV klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Veronica TV

Telefoonnummer Veronica TV klantenservice

Telefoonnummer
088 - 55 66 880
Belkosten
lokaal tarief

Adres Veronica TV klantenservice

Rietlandpark 353
Amsterdam

E-mailadres Veronica TV klantenservice

E-mailadres
onbekend

Veronica TV opzeggen

Veronica TV direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/veronica tv.

Veronica TV ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Veronica TV”

 1. Weer geen tv gits …Veronica

  Sorry Veronica tv ik ben een oudje
  Geen tv gits gehad
  CF -BROEKEN FAZANTEN KAMP 147
  3607 CG MAARSSEN.
  NIET DE EERSTE KEER
  MOET NU WEER TERUG WINKEL OM EEN TE KOPEN

 2. Ik vraag me af waarom er bij Veronica zo vaak series worden herhaald zoals Flodder, 2 and a half man etc etc.
  Een serie van vroeger die nooit herhaald word is Tour of Duty .
  Kan deze niet een keer herhaald worden ?

 3. Reklame op 1e paasdag tijdens film van Jezus

  Te schandelijk voor woorden dat jullie in de film de passion over het leven van Jezus reclame uitzenden.

 4. Geen woorden voor!!

  Evenals hierboven: doodmoe van de eindeloze herhalingen van 2 and a half man… direct na de laatste herhaling begint seizoen 1 afl 1 dit is toch te zielig voor woorden!! Kom eens met een ander sitcom als Mom of Mike and Mollie dan kunnen we tenminste eens wat anders zien!!!

 5. Geen ervaring met deze klantenservice maar wel een klacht over al jullie fucking herhalingen qua films op Veronica, gewoon om te janken werkelijkwaar ;-((
  Zondag 23 januari jl armageddon en deep impact uitzenden en dan de week later die 2 gewoonweg herhalen. Wat een stelletje stumpers hebben jullie daar werken die dit soort shit bedenken. Vast ook nog verbaasd over hoeveel mensen in Nederland alleen nog maar Netflix ed kijken ipv jullie waardeloze programmering.
  Als er een – cijfer gegeven kon worden naar jullie dan bij deze…tot hoever jullie kunnen tellen, wat hoogstwaarschijnlijk niet heel ver zal zijn.

  Iñ afwachting van jullie reactie zie ik de teleurstelling wel tegemoet!

  Dhr. K. Hoogman (Abcoude)

 6. VRAAGJE ,,,,DAT VERONICA SUPERGUIDE BLAD DAAR BETAAL IK NIET VOOR ,ER IS 29,55 VAN MIJN REKENING AF GESCHREVEN ,WAAR IS DAT VAN
  annie Leenders
  sijjesplein 4 5741 KE
  Beek en Donk
  abonr .19214346

Plaats een reactie